Bay Emo Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 Ave Chacho! Относно слапирането - една техника по-вече никога не е излишна. То не е голяма философия, просто трябва да отделиш необходимото време. Моят съвет е да започнеш много бавно и задължително с метроном. Същевременно да заглушаваш струните така, че да звучи само това което ти искаш. Струните поне сварени. И най-важното е много търпение и желание. /Апропо темата за слапа баща ми-не бояджията съм го свирил аз/ Цитирай
fracture Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 ... просто трябва да отделиш необходимото време. Моят съвет е да започнеш много бавно и задължително с метроном ...И най-важното е много търпение и желание... а!, евала :hello: , и аз на няколко места, за различни теми съм писал, че всичко си му требе вниманието и упражняването, не съм срещал някоя техника на свирене, при която щом ти я покажат и хоп - готово, отраз Цитирай
Recommended Posts