brysnaria Публикувано Юли 7, 2007 Публикувано Юли 7, 2007 Привет, След като няколко дена ми спираше тока, докато пях с ел. пианото ми, реших да си взема акустична китарка , колкото да подрънквам докато пея нещо. Доста съм начинаещ, почти нищо не знам, но нямам амбиции да ставам китарен виртуоз.Въпреки това искам нещо с добър звук. Аз имам една многострадална кухарка ,подарък от един китарист, който се опита да ме научи да свиря разни акорди, но звука и е доста изпърдял, и след като ми излезоха мазоли по пръстите се отказах Моля да ми дадете някакъв съвет какво да търся.Бьджета ми е скромен, максимум 250-300 лева, но не искам 2-ра ръка. Мрвеси предварилетно Цитирай
Manolev Отговорено Юли 8, 2007 Отговорено Юли 8, 2007 Ямаха Ф 310 е твоята китара! 250 лв е някъде. Без електроника, за мен това е най-добрата китара, особено в съотношение цена:качество. Ще ти останат пари за калъф, дори! Не си взимай Стаг - големи талпи, сгомнясват се бързо и грифовете поддават много лесно, особено ако решиш да смениш струни от 10ятки на 13ки. Уошбърн отдавна не са това, което бяха. Трагедия! Вземи си Ямаха! Цитирай
gpav Отговорено Юли 8, 2007 Отговорено Юли 8, 2007 Аз пък ти препоръчвам Hohner имат много свежи и добре звучащи моделчета на цена ,която не надвишава бюджета ти. Хвърли им едно око на Hohner-четата може и да ти допадне нещо. Цитирай
olygofren Отговорено Юли 9, 2007 Отговорено Юли 9, 2007 Разгледай в магазина на Русинов китарите Kirkland. Много грамотно са направени, вървят около 230 кинта. Цитирай
Recommended Posts