vlex Отговорено Юли 7, 2007 Отговорено Юли 7, 2007 (Редактирано) Айде ако може и аз да се изкажа: Топ ако ще е само за шарки може да се ползва тънък - демек от завода за фурнири в дианабад по 0,6мм за облицовка на мебели. После имам странното чуство, че дори и грейн филър да се сложи за порите ще се наложи да се цъкне и прозрачен грунд за дърво, за да предотврати стичане на лака по жилките В дървото. После боядисването а'ла направи си сам със спрей не ме блазнят вече много много затова и си търсиш добър МАЙСТОР бояджия, който няма да те пощади за цените. Извод: Предполагам че ако ти го прави някой авер, който се е занимавал ще ти излезе по-евтино, дори и да махне само боята и да обработи дървото за по-нататъчно гаврене, а боядисването да оставиш на автобояджия или какъвто и да било друг чиляк с бояджийски пистолет... Цена не мога да ти кажа, защото с бояджии не съм се занимавал, защото досега бях на спрейове, а скоро си взимам пистолет Успех с интервенциите, ако все пак се навиеш да я гавриш де Редактирано Юли 7, 2007 от vlex Цитирай
fluti Отговорено Юли 7, 2007 Отговорено Юли 7, 2007 Може да се сложи топ отпред, а отзад и отстрани да се боядиса. Но пак ще трябва кант. Цитирай
vlex Отговорено Юли 7, 2007 Отговорено Юли 7, 2007 (Редактирано) Може да се сложи топ отпред, а отзад и отстрани да се боядиса. Но пак ще трябва кант. Е, ако се прави сънбърст може да се прескочи окантяването, но идеята за натурален финиш почти 100%-ово изключва всякакви бояджийски гаври Съгласен съм с горера по-долу Успех с проекта Редактирано Юли 7, 2007 от vlex Цитирай
the_gorer Отговорено Юли 7, 2007 Отговорено Юли 7, 2007 Да, в случая варианти много. По-важното е кой от всичките ще допадне на човека, даващ поръчката. Цитирай
AXE Отговорено Юли 7, 2007 Отговорено Юли 7, 2007 (Редактирано) Съветвам те да не я даваш на кой да е. Аз така си изпатих(хем ми го препоръчаха, ама на човека явно не му дремеше особено за китарата ми). Като търсех бояджия се обаждах и на Диката от Пловдив. Каза че може да ми реши проблема срещу 120 кинта (а може и повече да бяха, не помня вече). Той също ползва услугите на разни автобояджии, даже на 3ма различни, но все пак е направил бая китари и вече знае при кого за какво да ходи. Така че с оглед качеството аз бих избрал този или някой подобен вариант. Все пак си помисли колко много искаш да е с естествен цвят Редактирано Юли 7, 2007 от AXE Цитирай
smartpeter Отговорено Юли 8, 2007 Отговорено Юли 8, 2007 ^ Не. ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ЛАКОВОТО ПОКРИТИЕ (ДОРИ ПОНЯКОГА И В МАЛКА СТЕПЕН) ВИНАГИ СЕ ОТРАЗЯВА НА ЗВУКА НА КИТАРАТА!!! Поздрави, Петър Цитирай
Dikata Отговорено Юли 8, 2007 Отговорено Юли 8, 2007 axe правилно ме е разбрал,като става дума за металици и други такива акрилни 6туротии.натуралните фини6и ,сьнбьрсти и др.си ги прьскам сам,разбира се.то ина4е ....с тези автоистории работата е малко странна,пи4ове.нека не става гре6ка. Цитирай
Recommended Posts