Old_Shetarhand Публикувано Април 8, 2005 Публикувано Април 8, 2005 абе интересно ми е кво представлява изпита за МУзикалната Академия в София!щото искам да се пробвам след 12 клас и да знам дали изобщо има някакъв смисал!ако има хора които са кандидатстали или даже са ги приели нека разкажат кво е било! Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Април 9, 2005 Автор Отговорено Април 9, 2005 искате да ми кажете че в тоя форум няма хора които са кандидатствали в академията или да учат там?добре тогава да задам друг въпрос,нужно ли е да си учил в академията или в някво музикално училище за да стане нещо от теб?можеш ли да станеш нещо без да си учил там? Цитирай
Atari Отговорено Април 9, 2005 Отговорено Април 9, 2005 Ами само си помисли колко от великите китаристи са завършили академия и колко не. Има ги и от двата типа - самоуки слухари и професори по музика Така че, ако толкова много искаш нещо да стане от тебе свири по цял ден сваляй уроци, слушай много и различна музика и т.н. пък, то само ще ти подскаже дали ще станеш музикант или като мене ще си дрънкаш в къщи или с приятели за кеф Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Април 9, 2005 Автор Отговорено Април 9, 2005 хахахахааахха !добре де а кои са повече?образованите китаристи или самоуките слухари?доколкото съм чувал Yngwie Malmsteen не е ходил даже на уроци!незнам до колко е вярно! Цитирай
the_gorer Отговорено Април 9, 2005 Отговорено Април 9, 2005 Самата Консерва не публикува ли брошурки с изискванията за вземане на кандидатстудентските изпити? Демек, конспект някакъв, канд. студентски справочник? Ако не си от София, провери за такова нещо по книжарниците в твоя град - обикновено ВУЗ-овете си разпространяват справочниците чрез тях. Ако си шопско чадо, иди директно в Консервата и си вземи бумаги от там. За И. Малмстийн - кво му вярваш на тоя подут въздух под налягане? Той още малко ще каже, че една сутрин като се събудил, пръднал два пъти и от тогава му се покачила бързината трикратно. Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Април 9, 2005 Автор Отговорено Април 9, 2005 хахаахаха!ми в София съм,ще ходя да си взема такова нещо!мерси! виждам че нещо не се кефиш много на Малмстиин а? Цитирай
the_gorer Отговорено Април 9, 2005 Отговорено Април 9, 2005 Не бе, не че ме ебе за Малмстийн - просто много му знае гагата, а пък свирнята му от осемдесетте досега не е мръднала грам. Едно знае баба, едно и бае. Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Април 9, 2005 Автор Отговорено Април 9, 2005 е ама неможеш да отречеш че е добър! а за Сатриани кво мислиш? Цитирай
Snowwhite Отговорено Април 9, 2005 Отговорено Април 9, 2005 Най-общо казано - ще трябва да си подбереш няколко произведения - класика и предкласика си спомням, че имаше(много са отвратителни тия предкласики , особено, когато са от "безтактовите").Не помня точно какво се искаше, но ако минеш кръга със свирнята О.К. ще има и теоретичен изпит.Такива ми ти работи.'Ма не обсъждайте чужда музика, ей Цитирай
the_gorer Отговорено Април 9, 2005 Отговорено Април 9, 2005 Old_shetarhand, аз съм фен на по-новите неща в тежкия рок. Разбирай траш, дет метъл, грайндкор и горграйнд. Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Април 9, 2005 Автор Отговорено Април 9, 2005 бе ако се напъна да науча тея произведения мисля че ще се справя!ама тоя изпит по теория.........друго да питам,веднъж като си приет вътре,имаш ли избор между класическа и електрическа китара да изучаваш,или млатиш по класическа? Цитирай
Snowwhite Отговорено Април 9, 2005 Отговорено Април 9, 2005 'Ма то още за изпита си се ориентираш - кандидатстваш или с класическа, или в бившия "естраден" отдел Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Април 9, 2005 Автор Отговорено Април 9, 2005 значи има възможност да влезна с Електрическа?но сигурно изпита е същият? защо бившия?вече няма ли такова нещо?ти там ли учиш? Цитирай
Snowwhite Отговорено Април 9, 2005 Отговорено Април 9, 2005 'Щото не го наричат така по устав вече, но всички си го помнят като "естрадния".Не уча там, занимавам се с актьорско майсторство, музиката я оставихме за дообразоване в домашни условия.Почнах раничко и не ми се налага да уча там - всеки с по-добро желание и воля може да понаучи поне 60-70% и сам/с учители. Цитирай
DaftFunk Отговорено Април 9, 2005 Отговорено Април 9, 2005 Просто да споделя, че за специалности като "китара" знам че местата са наредени тоест ще те вземат друга специалност ... много е трудно да влезеш най-популярните специалности... нали се сещаш.. Мафиа... тва е като с НАТФИЗ Ама все пак успех в случай че си решил да кандидатстваш китара и ти се наложи да учиш тамбура. Цитирай
Recommended Posts