Jump to content
Българският форум за музиканти

Голямото чудене


Recommended Posts

http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=25549

 

Можеш да пробваш това примерно, доколкото помня е правено за модерен метъл звук, днес като си се ровех из форума и забелязах...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 35
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Не знам дали някой спомена С-Ампа на Никифена. Аз откогато го имам тва камионче ми е гадно да си пускам въобще дистерите на Дигитек GNX1 дето имам, само за ефекти го използвам процесора. Супер яко звучи дори и директно като записвам :greenangel: Има също еквалайзер за Low и High, да не говорим, че може да изкара доста различни звуци и цената му, доколкото си спомням беше 70 Евро.

Ако се интересуваш може и семпли да кача тия дни. Само дето нямам амп да записвам, само директно, ама то принципно ако нещо звучи яко директно записано, през амп ще кърти, от моя опит де :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я като пускаш семпли, моля те направи една настройка с яко жега. Демек дай му макс гейн, за да си прецени човека дали ше му свърши работа за най-твърдия метъл (примерно).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Семпли!!! Дааааа..... :greenangel: Иначе съм си мислил за варианта на Никифена... Относно диджитек незнам защо ви звучат "пластмасово" аз имам един педал(бед мънки) и звучи много жив.Страшно много се изкефих на звука от видеото което посочих по-горе(video)Наистина ще се раздвам ако някой поговори за Диджитек ММ. За роктрон метъл планет изчетох много ревюта и всички много му се кефят обаче се опасявам че тва е Роктронския вариант на Метъл зон, на който аз изобщо не съм фен..... Търсенето продължава. Много благодаря за съветите и мнеията :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми ето тука един демо запис набързо...тва е най бруталния дистер, който успях да изкарам :greenball: аз принципно не свиря с чак толкова гейн ;)

Та в демото свиря един риф първо с бридж и после с нек пикъп, после пак същото (подобно :) ) ама с малко по различен саунд. След това има едно кратко рифче с един по различен саунд дето мене лично мн ме кефи. Накрая свиря по един акорд и щракам през всичките възможни хай гейн звуци.

Дано добиеш представа... чейна е китара Hagstrom Swede->САмп->мишпулт->саундкарта. Адаптерите са хъмбъкери.

С амп звучи още по яко :)

S-Amp-High-Gain-demo

Енджой! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До тук с търсенето на дистър. Ще си жуля с рандалския дист. от кубето :virtuoz: Много благодаря на всички които се отзоваха и се опитаха да помогнат :rockband:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.