sa6tiat Публикувано Април 7, 2005 Share Публикувано Април 7, 2005 Имам SGX2000, не е лош ефект, има си и лампи; ако някой е работил с него, коленопреклонно го моля да ме светне на разни добри хватки и идеи; Имам си настройки, нелоши, обаче състейнът куца, а за повече инвестиции - нъц; така че предварително благодаря, следварително - one for the road :idea: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sa6tiat Отговорено Май 20, 2005 Автор Share Отговорено Май 20, 2005 Айде сега... Никой не е виждал нещо такова, така ли?... Не вярвам, хе-хе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Май 20, 2005 Share Отговорено Май 20, 2005 Имам SGX2000, не е лош ефект, има си и лампи; ако някой е работил с него, коленопреклонно го моля да ме светне на разни добри хватки и идеи; Имам си настройки, нелоши, обаче състейнът куца, а за повече инвестиции - нъц; така че предварително благодаря, следварително - one for the road :idea: какво представлява този ефект! дай някакъв линк да го видим съмнява ме че липсата на добър състейн може да е от него.....каквото и да е то. по скоро нещо от китарата или поради липсата на компресор........ айде наздраве Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Май 21, 2005 Share Отговорено Май 21, 2005 ами - пробжал сам го - но нещо не ми хареса и не го купих предполагам ти го е продал сащи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Май 21, 2005 Share Отговорено Май 21, 2005 сьщия 4овек - един стар джазмен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts