stratocaster Публикувано Юли 2, 2007 Публикувано Юли 2, 2007 цитирам adXok: Ето едно кавърче, което спретнах току-що: Breathe Ако се чудите на кого е, отворете инфото на mp3-ката в Winamp-a и вижте таговете там. Казвайте мнения, най вече за пеенето... вторите ми опити в това начинание! Наволя плюйте, но искам градивни плювки... ако може! Цитирай
stratocaster Отговорено Юли 5, 2007 Автор Отговорено Юли 5, 2007 цитирам колегата adXok: Ето кавър, всъщност гавър с вокалите на Black Hole Sun [soundgarden], записани с микрофончето за 3 лв. от слушалки. Малко му прекъсва жичката ма я застопорих с щипка за простир. Black-Hole-Pun ------------------------------------------------------------------------------- Ето и две нови предложения... ако не съм ги пускал вече... идейки... Правени само и изцяло MIDI на Reason 3 с мишката и двете ръце. adXok - Hollow-Heart Ето това е по-новото всъщност: adXok - Clever-Girl -------------------------------------------------------------------------------- Всички критики са добре дошли, за да ми помагат да се развивам... напред и нагоре... . Цели парчета, когато му дойде времето... щото съм член вече на НДВС. Не е грешка абревиатурата! Цитирай
wessy Отговорено Юли 8, 2007 Отговорено Юли 8, 2007 Нищо лично ама оставете Крис Корнъл да си пее Black Hole Sun ... Цитирай
antonium Отговорено Юли 9, 2007 Отговорено Юли 9, 2007 ако искаш напред и нагоре - reasona не е за теб и верно какво лошо ти е направил крис корнел? Цитирай
biala Отговорено Юли 9, 2007 Отговорено Юли 9, 2007 от adXok: Ами аз се обадих на Крис Корнъл, та му викам "Брат ела да изпееш песента, че с тоя микрофон за три лева ше стане мазало!", па той вика "Бе сега не ми се мъкнат микрофони от студиото, ама ела някой път да джемнем за доброто старо време... или си зает!?" "Бе зает съм... щото ще записвам вокалите на Black Hole Sun с микрофончето за 3 лв., ама иначе може по бирка да пийнем а?" "Немаш грижи... само звънни като свършиш със записите!" wessy, Крис Корнъл беше зает и не можеше да остане да ги изпее... съжалявам, и не е нужно да ми говориш на Вие :-) Цитирай
Hatered Отговорено Юли 9, 2007 Отговорено Юли 9, 2007 Трябва ми сингбек на Black Hole Sun, че и аз искам да го "кавърна". Който го има - благодаря предварително! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 9, 2007 Отговорено Юли 9, 2007 E, че изпял си го е AdXok-а бе, какво искате. Сега, ако походи на уроци, ще стане поне 5 идеи по-добре, но и така е по-добре, от някои хора, които ходят на уроци. Има си усет adXoka за пеене.. Пък че не е същия глас - кво ви пука? Цитирай
Fashion Отговорено Юли 9, 2007 Отговорено Юли 9, 2007 AdXok , ще се увредиш с тоя Reason. Не прохосвай таланта си, а се хвани да работиш и си купи истински инструменти. Колкото и да правиш стойностни неща с това звучене почти ги съсипваш. А китара от синти не мога да понасям. Мислил ли си да се развиваш в насока - електронна музика? Цитирай
ultramega Отговорено Юли 9, 2007 Отговорено Юли 9, 2007 A по добре ли е да имаш добри инструменти и слаби идеи Май не А най добре е на биричка с Крис Корнъл. Пък може и без него Цитирай
antonium Отговорено Юли 10, 2007 Отговорено Юли 10, 2007 също така не е добре да имаш добри идеи и лоши инструменти Цитирай
ultramega Отговорено Юли 10, 2007 Отговорено Юли 10, 2007 ^ При голямо желание, добрите инструменти, рано или късно, могат да бъдат придобити по някакъв начин, но добрите идеи може и никога да не дойдат Цитирай
PinTip Отговорено Юли 16, 2007 Отговорено Юли 16, 2007 съвсем лично - адхок, земи иди в некоя група, сам е кофти Цитирай
Recommended Posts