Cupatincho Публикувано Юли 1, 2007 Публикувано Юли 1, 2007 мога ли докато си позволя кубе да ползвам уредбата на баща ми тя е 50в и е перфектна та може ли нещо да и стане щото там изходи ще ги оправя ама да не гръмне нещо??? Цитирай
f1_sound Отговорено Юли 2, 2007 Отговорено Юли 2, 2007 Само внимавай с копчето на ВОЛУМЕТО иначе няма страшно ако не бузиш много Цитирай
3DL Отговорено Юли 2, 2007 Отговорено Юли 2, 2007 Само внимавай с копчето на ВОЛУМЕТО иначе няма страшно ако не бузиш много По принцип няма да има проблем. само имаи предвид че няма да звучи както би ти се искало. но по прицип става като краино решение Цитирай
Cupatincho Отговорено Юли 2, 2007 Автор Отговорено Юли 2, 2007 Само внимавай с копчето на ВОЛУМЕТО иначе няма страшно ако не бузиш много По принцип няма да има проблем. само имаи предвид че няма да звучи както би ти се искало. но по прицип става като краино решение да де то затова ми трябва да мога да се чувам докато събера пари за кубе...мерси много С уважение,Цвети Цитирай
Тони Николов Отговорено Юли 24, 2007 Отговорено Юли 24, 2007 Докато събереш пари за кубе, върши работа, обаче аз 2 пъти свирих в едни познати, по този начин и незнам защо, ловеше ме лек ток!!! И звукът, разбира се, не е същият. Затова успех в събирането!!! Цитирай
bratmito Отговорено Юли 26, 2007 Отговорено Юли 26, 2007 Само внимавай с копчето на ВОЛУМЕТО иначе няма страшно ако не бузиш много Не е съвсем така.Изходното ниво на китарата е доста малко(ако не се лъжа 3-6 mV)!Много по-малко от това на компютъра или на CD плеър примерно.Нищо неможе да и стане на уредбата,та дори и да бееш силно нивото на входа има ограничители които да ограничават сигнала,така че пак трудно ще изгориш уредбата. Цитирай
Recommended Posts