TONY Публикувано Август 14, 2023 Публикувано Август 14, 2023 Преди 2 дни случайно се засекохме с Евто и Пепи и дали поради тази случайна среща, без да сме се уговаряли или защото му е времето, решихме да пробваме да възстановим бандата. Остава да се включат басист и вокалист. (може и пеещ басист) Ако се появят желаещи, ще започнем някакви сбирки от септември, възтановяване на репертоара - бавно и постепенно. При интерес, пишете тук или ме потърсете на 0878 488 986. Цитирай
TONY Отговорено Септември 28, 2023 Автор Отговорено Септември 28, 2023 Да кажем, че един от известните и емблематични гласове в българският метъл, ще ни помогне за следващите записи. Като има готов запис ще стане ясно. Има и ново парче , готово с текст, казва се Погребение и е дуум метълско. И в тази връзка, ще е много добре, ако намерим басист за групата. Съвсем сериозно търсим басист. Един запис на Уран, с добър басист - Цитирай
TONY Отговорено Ноември 15, 2023 Автор Отговорено Ноември 15, 2023 В момента положението е следното - Имам 2 готови дум парчета (или прото дум, whatever) , едното с български текст , второто с английски (който може да се пипне още малко, т.е. не е окончателен). Започнал съм ощe 3 парчета, вероятно ще станат 5 - 6, нещо като мини албум , имам на предвид двама познати певци, които вероятно ще изпеят песните, но нищо не е решено окончателно...така или иначе има, да кажем две седмици през които, ако усетите желание да се включите , да го направите. Messiah Marcolin, Johan Langquist от Candlemass, певците от Saint Vitus, Funeral, са като отправни точки за пеене. Не възнамерявам Уран да става дум банда, просто ако упея да направя мини албум с такива парчета, после ще се върнем към презаписване на старите. Същото е положението с басист, ако някой усети , че иска да е басист на тази банда, да се обади, иначе има кой да свърши работа за записи. тел 0878 488 986 Работя по следният начин, първо сам правя демо интрументал, само вокали трябва да се запишат. След като се разучат песните от останалите, се записват от групата, като окончателни варианти . Към момента сме двамата китаристи и барабаниста от предната формация, посоката - възстановяване на групата с нов певец и басист, запис на мини дум албума и на проекто албума със старите псни. Засега това. Ето ги инстументалните демота на новите две - Цитирай
TONY Отговорено Ноември 28, 2023 Автор Отговорено Ноември 28, 2023 Вече имам завършен текста на английски.... първи опит ми е ( или втори) не знам дали е много зле или не, може да давате мнения и съвети. Няма как да стане върха, английският не ми е роден. Така като го гледам ( и съм го вързал с музиката) мисля че минава. Sell your soul for money Sell your soul for fame Live like a king Then you will pay Enjoy every joy Live every moment Taste every sweet Then meet the end Soldiers of hell are under comand Hades, Lilith Abaddon Nailed to the cross pierced by a spade Crucifixion at Golgotha Carry your cross alone Abandoned by all Torn flesh Thirsty and broken Bleeding eyes A crown of thorns Devils Satans throne The seven gates Pay Charon his silver coins to lead your soul thru the river of Styx Go down to Hell Your soul will burn in hell Eternal fire Grief and pain Cauldrons are burning Welcome to Hell Go down to Hell Your soul will burn in hell The Master is waitin for all the souls he bought Cauldrons are burning Welcome to Hell Purgatory Zombies cry Angels die Burning in Hell solo Torn flesh Thirsty and broken Bleeding eyes A crown of thorns Devils Satans throne The seven gates Pay Charon his silver coins to lead your soul thru the river of Styx Pay Charon, Pay Charon two silver coins Eternal fire Torment and pain Cauldrons are burning Welcome to Hell The Master is waitin for all the souls he bought Cauldrons are burning Welcome to Hell Българският текст на Погребение-то е супер ( както всичките или почти всичките ми български текстове). Ще го чуете изпян. Записа предстои. Цитирай
TONY Отговорено Декември 24, 2023 Автор Отговорено Декември 24, 2023 Весела Сатурналия или Коледа! ( каквото там празнувате) Продължава търсенето на певец с висок глас и басист. (корегиран текст) Sell your soul for money Sell your soul for fame Live like a king Then you will pay Enjoy every joy Live every moment Taste every sweet Then meet the end Soldiers of hell are under command Hades, Lilith Abaddon Nailed to the cross Pierced by a spade Crucifixion at Golgotha Carry your cross alone Abandoned by all Torn flesh Thirsty and broken Bleeding eyes A crown of thorns Pilate washed his hands Barabbas is released Pay Charon his silver coins to lead your soul thru the river of Styx Go down to Hell Your soul will burn in hell Eternal fire Grief and pain Cauldrons are burning Welcome to Hell Sinners, Harlots Welcome to Hell The Master is waitin for all the souls he bought Cauldrons are burning Welcome to Hell Purgatory Zombies cry Angels die Burning in Hell solo Torn flesh Thirsty and broken Bleeding eyes A crown of thorns Devils Satans throne The seven gates Pay Charon his silver coins to lead your soul thru the river of Styx Pay Charon, Pay Charon two silver coins Eternal fire Torment and pain Cauldrons are burning Welcome to Hell The Master is waitin for all the souls he bought Cauldrons are burning Welcome to Hell Цитирай
TONY Отговорено Декември 30, 2023 Автор Отговорено Декември 30, 2023 Нов и подобрен вариант на Welcome to Hell ( продължавам да търся басист и вокалист с висок , глас( може и двете заедно)) Цитирай
TONY Отговорено Декември 30, 2023 Автор Отговорено Декември 30, 2023 Sell your soul for money Sell your soul for fame Live like a king Then you will pay Enjoy every joy Live every moment Taste every sweet Then meet the end (spoken) Pay Charon his silver coins to lead your soul thru the river of Styx Nailed to the cross Pierced by a spade Crucifixion at Golgotha Carry your cross alone Abandoned by all Torn flesh Thirsty and broken Bleeding eyes A crown of thorns Pilate washed his hands Barabbas is released (spoken) Pay Charon his silver coins to lead your soul thru the river of Styx Go down to Hell Your soul will burn in hell Eternal fire Grief and pain Cauldrons are burning Welcome to Hell Sinners, Harlots The Master is waitin for all the souls he bought Cauldrons are burning Welcome to Hell Purgatory Zombies cry Angels die Burning in Hell solo Torn flesh Thirsty and broken Bleeding eyes A crown of thorns Hell is awaiting Reconing day (spoken) Pay Charon his silver coins to lead your soul thru the river of Styx Pay Charon his silver coins The Master is waitin for all the souls he bought Cauldrons are burning Welcome to Hell Eternal fire Torment and pain Cauldrons are burning Welcome to Hell Цитирай
TONY Отговорено Януари 7 Автор Отговорено Януари 7 Това мисля да е окончателният вариант на инструментала на демото. Търси се басист на първо време да започваме репетиции. И вокал тенор ( за да възобновим старият репертоар). Цитирай
TONY Отговорено Март 5 Автор Отговорено Март 5 Едно недовършено демо на Погребение, но вече и с вокали. На края на модулацията, вокалната линия е извън рейнджа на Коце, вероятно Тефата ще ги изпее. Групата все още има нужда от постоянен басист и вокалист пеещ във висок регистър. Цитирай
TONY Отговорено Март 8 Автор Отговорено Март 8 Още едно общо парче с Коце, този път завършен студиен запис - титулното парче Зомби бар. Тук вокалната линия и текста са на Коце, музиката, в по-голямата част моя, аранжимента на Зомби бар. Идеята ми е да направим и Погребение с такова качество на записа, поне. Цитирай
Recommended Posts