F.I.N.E. Отговорено Юни 26, 2007 Отговорено Юни 26, 2007 saxon - аз като човек потрошил не малко Stagg искам да ти кажа, че за да успееш да намериш нещо читаво с тази марка, трябва бая да се потрудиш. Но не е невъзможно. Цитирай
Katsko Отговорено Юни 26, 2007 Отговорено Юни 26, 2007 и що реши, че чинелите стагг ще изкарат до другия рожден ден ? ееей големи комплекси на тема "Stagg"... просто отбелязвам факта, че не стават, който иска да си ги купува, прав му път да ве....щом като ТИ казваш,със сигурност не стават ей тоя пич сигурно нема кинти за К къстъм your point, exactly? Цитирай
makedonetsa Отговорено Юни 26, 2007 Отговорено Юни 26, 2007 Eй пичове ! Дано не звучи тенденциозно, но някои сигурно доста хамалят и едва ли има чинел дето да им устои ! Виждал съм как се чупят чинели Z- Zildjian, камо ли ако Stag попадне в ръцете на такъв свирач ! П.п Не искам никой да засегна персонално ! Цитирай
pantommind Отговорено Юни 26, 2007 Отговорено Юни 26, 2007 Стига сте спамили темата на човека бре!Въпроса беше:какво мое да се купи със 150 лева за тоя малкия пич...Като за начинаещ наистина един Стаг от DH/Furia/Myra сериите ще му свърши перфектна работа.Питай Цецо за цени,мисля че дори ще останат и за един чифт палки - А това,че барабаниста на КАМЕЛОТ свири със Стаг е показателно Цитирай
Danny47 Отговорено Юни 26, 2007 Отговорено Юни 26, 2007 Имаше една серия на Стаг, която действително беше много калпава, аз имах един сплаш и се счупи за няколко месеца (SH REGULAR THIN мисля, че беше). Сега съм със сплаш на Стаг пак, DH 9" и вече почти втора година не е мръднал, а е изял доста бой. Цитирай
drummer_93 Отговорено Юни 26, 2007 Отговорено Юни 26, 2007 Както всяка марка Стаг имат и скъпи и евтини серии.Manolev,и двата варианта-кожите и чинел със стойка са добри,но според мен по-добре му вземи кожите,защото сета с който е сега му е напълно достатъчен (за тази възраст).По-нататък ще го обогатява А кожите са практично решение-така ще се подобри sound-а и пича ще се кефи-всеки барабанист се кефи на нови кожи Това е моето мнение.Ти реши кое най-много ще го зарадва . Цитирай
Manolev Отговорено Юни 26, 2007 Автор Отговорено Юни 26, 2007 Съвсем се обърках. Май ще му взема едни нови кожи! Мисля, че едни Евънс, биха отпуши барабаните, и те биха зазвучали по-добре.(не са лоши тупаните) Брат ми вече половин година свири с тези кожи, а той свири силно и зее някой хол тук-там. Кажете ми какви пари ще ми излезнат кожи Евънс за: 22 - каса 12 и 13 - томове 16 - флортом за барабанчето - 12. Брат ми свири рок музика! Ако може ми предложете какви да му взема! Пича не свири като братът Игор Кавалера, ниско, дори напротив, кефи се на кажи речи тонове в средните и малък състейн. Какво може да ми препоръчате, от къде мога в Пловдив да си купя? Някой може ли да ми докара? Цитирай
drummer_93 Отговорено Юни 26, 2007 Отговорено Юни 26, 2007 За барабанчето ти препоръчвам Evans Genera G1 Coated или G2 Coated (тя е с 2 пласта и е по-здрава)-около 20-25 лева.За томовете и флор тома- Evans Genera G2 Clear-около 20 лева,за касата Evans Eq 3 Clear-около 60 лева или EMAD 2 Clear-около 60-70 лева,но не съм много сигурен(тя е малко-по скъпа,но може да и слагаш едни специални Демпинг Рингове,с които да контролираш sustain-а на кожата).Аз ползвам такава и съм изключително доволен Много са здрави. Пич,нали ти прпоръчах .Тези кожи са перфектни за рок.Те се използват предимно за рок музика Би трябвало да ги има в Пловдив.Съмнява ме,че ги няма! Цитирай
Katsko Отговорено Юни 26, 2007 Отговорено Юни 26, 2007 EQ 3 за каса, и сет G2 за томове, продават се на сетове, 12,13,16 е стандартен и пестиш малко кинти, за касата взимаш отделно. за барабанче reverse dot или G1 coated е перфектно. колеги, няка не си говорим смешки. мене ако ми платят да endorse-вам, ще свиря и с оТрова Цитирай
Recommended Posts