Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Мязат на адаптори. Те са си за акустична китарка.Има по магазините.

Има такива дето дупчиш и си слагаш , има и такива дето се закрепят за дупката и можеш да си ги слагаш и махаш когато искаш.

За класическа китара обаче трябва микрофон.Има и такива малки дето се слагат , но са на принципа на микрофон.

Има и пиезо за акустичка китара.Те имат доста специфичен звук.

Отговорено
Хм, ще почакам още малко да видя какво ще стане с тази тема, преди да я затрия :green:

търкай от сега

нема кво да чакаш :)

"Средно голямо, черно..." аз имам идея какво е

ама ше ме баннете после и затва си трая:)

реасе

Отговорено

ми аз не виждам на тая снимка ама имам един малък акг дет се слага на китарката, закрепя се с едно като дъвка ама не е пиезо а си е кондензаторен кирофон за струнни инструменти. имаше някви по магазините дето се слагат в дупката ама най-си е добре да има активна електроника или някъв контактен микрофон и още един или два кондензаторни инструментални, мисля че тия с малка диафрагма са най-подходящи

Отговорено

Така това е прекрасно. Ама може ли някой да ми обясни нещо повече за тях щото ме интересува. Това е цялата идея...

Отговорено
Така това е прекрасно. Ама може ли някой да ми обясни нещо повече за тях щото ме интересува. Това е цялата идея...

Ами гъзарско изглежда , но класиката за мен си е озвучаване с микро..ама пак виж колко струва може тоя вариант да си заслужава по вече.Особенно ако се натаманява с един натиск до чуване на клик :D ....

Не че цял живот акустични китари записвам , но с микрофон май имаш по вече вариации на звукоотразяването на събититето.Това си е мое мнение де.

Отговорено

епа такива требе да са индуктират и хоп имаш некъв сигнал, ама дали хубав вече :lol: и ако си с няйлон не очаквай да чуеш звук хаха

Отговорено

Ами записите и лайфовете на тия момченца звучат супер... не знам мен ме кефи защото няма нужда да дупчш китарата за да слагаш пиезо...