fLiSk Публикувано Април 6, 2005 Share Публикувано Април 6, 2005 Ха сега ми кажете http://www.slightlystoopid.com/pictures/Sl...2-03%20Band.jpg тия момчета адаптори ли са си турили на акустичките или това е някакъв вид микрофон? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wolfgang Отговорено Април 6, 2005 Share Отговорено Април 6, 2005 нищо не се различава на този тъмбнейл Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
thurston Отговорено Април 6, 2005 Share Отговорено Април 6, 2005 хехехе, е ти даде еба-а-аси снимката верно... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Armaggideon Отговорено Април 6, 2005 Share Отговорено Април 6, 2005 Хм, ще почакам още малко да видя какво ще стане с тази тема, преди да я затрия :green: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rust Отговорено Април 6, 2005 Share Отговорено Април 6, 2005 Мязат на адаптори. Те са си за акустична китарка.Има по магазините. Има такива дето дупчиш и си слагаш , има и такива дето се закрепят за дупката и можеш да си ги слагаш и махаш когато искаш. За класическа китара обаче трябва микрофон.Има и такива малки дето се слагат , но са на принципа на микрофон. Има и пиезо за акустичка китара.Те имат доста специфичен звук. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
antonium Отговорено Април 6, 2005 Share Отговорено Април 6, 2005 Хм, ще почакам още малко да видя какво ще стане с тази тема, преди да я затрия :green: търкай от сега нема кво да чакаш "Средно голямо, черно..." аз имам идея какво е ама ше ме баннете после и затва си трая реасе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Април 6, 2005 Share Отговорено Април 6, 2005 ми аз не виждам на тая снимка ама имам един малък акг дет се слага на китарката, закрепя се с едно като дъвка ама не е пиезо а си е кондензаторен кирофон за струнни инструменти. имаше някви по магазините дето се слагат в дупката ама най-си е добре да има активна електроника или някъв контактен микрофон и още един или два кондензаторни инструментални, мисля че тия с малка диафрагма са най-подходящи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fLiSk Отговорено Април 6, 2005 Автор Share Отговорено Април 6, 2005 Опа извинявайте, това нещо не стана ей ся ще дръпна снимката. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Април 6, 2005 Share Отговорено Април 6, 2005 ааа ми тва много прилича на GHS дето се продават тука в БГ. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
antonium Отговорено Април 6, 2005 Share Отговорено Април 6, 2005 тва са адаптори ама то си е очевидно не трябва да си голям експерт за да стигнеш до този извод.. май Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fLiSk Отговорено Април 6, 2005 Автор Share Отговорено Април 6, 2005 Така това е прекрасно. Ама може ли някой да ми обясни нещо повече за тях щото ме интересува. Това е цялата идея... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Април 6, 2005 Share Отговорено Април 6, 2005 Така това е прекрасно. Ама може ли някой да ми обясни нещо повече за тях щото ме интересува. Това е цялата идея... Ами гъзарско изглежда , но класиката за мен си е озвучаване с микро..ама пак виж колко струва може тоя вариант да си заслужава по вече.Особенно ако се натаманява с един натиск до чуване на клик .... Не че цял живот акустични китари записвам , но с микрофон май имаш по вече вариации на звукоотразяването на събититето.Това си е мое мнение де. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wolfgang Отговорено Април 6, 2005 Share Отговорено Април 6, 2005 на мен ми приличат на електромагнитни адаптори Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Април 6, 2005 Share Отговорено Април 6, 2005 епа такива требе да са индуктират и хоп имаш некъв сигнал, ама дали хубав вече и ако си с няйлон не очаквай да чуеш звук хаха Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fLiSk Отговорено Април 6, 2005 Автор Share Отговорено Април 6, 2005 Ами записите и лайфовете на тия момченца звучат супер... не знам мен ме кефи защото няма нужда да дупчш китарата за да слагаш пиезо... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts