Jump to content
Българският форум за музиканти

да се запознаем :)


Recommended Posts

Здравейте готини колеги и колежки :hysterical:) нека ви се представя :hysterical: Аз сам Теодора от Враца на 18 г. и се занимавам с музика от мн. дълго време....вече 6-та год. уча в училище по изкуствата в моя роден град със специалност поп и джаз пеене (изучавам и всичките му там специалности на музиката,като солфеж,музикален анализ,хармония,дирижиране и т.н и т.н :hysterical: с една дума забавление) Пея в средношколски смесен хор и в народен хор ;)) (наистина хоровете са един вид школа за усъвършенстване на гласа,за хора който са решили сериозно да се занимават с музика),обичам (и мисля че се справям) да пея и др. стилове освен поп и джаз пеенето с което се занимавам,слушам абсолютно всякаква музика не се определям като фен на само един стил :wub:) и това е от мен..ако някой го инт. нещо може да ме попита лично..ще се радвам да общувам с хора занимаващи се със същото което и аз:))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прювет да е колежке :):cheers2: Тук има още един твой даровит съгражданин, който явно още не се е пресрамил да се впише в приветствията или просто още спинка след работа ;) ПЛАМЕНЕ ТИ СИ НА РЕД!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

ехе... Здравей и добре дошла.радвам се на твоето присъствие тук.и Викторе не само,че сме съграждани,но и сме(бях де) от едно и също училище.добри години бяха.Теди ако ти се отдаде възможност поздрави господин Тонко Аспарухов от мен (1999г беше когато разбихме българските средношколски хорове на конкурса в Сливен,бас бях тогава.ех паметни дни бяха) и всички преподаватели там.

пък както сме си на една ръка разтояние може и да заформим нещо,стига да си падаш по по-твърдата музика.и ще ми бъде много интересно да чуя пеенето ти.ако се интересуваш,ICQ-то ми е в профила ми.

отново добре дошла. :cheers2::);)

Редактирано от Wolfheart
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошла!

Пожелавам ти приятно прекарване в този форум и се надявам да ти хареса и да ти е полезен!!!

Успех с музиката!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.