Mephistofel Публикувано Юни 21, 2007 Публикувано Юни 21, 2007 Не толкова нова вече,де,ама докато се натуткам да пиша за нея... Какво казват самите "Warwick" за съвместната си разработка с Jonas Hellborg (по-скоро какво казва той ): Тук. Доста интересно звучи,а и цената от около 1900 ойро за preamp е респектираща... ТТ данни. Ориентировъчни цени: Warwick JH PR40 Hellborg Preamp Едно бързо търсене за "Warwick Hellborg" в www.thomann.de Боксовете също изглеждат обещаващи.Чувствайте се свободни да коментирате,а ако някой е имал щастието вече да се докопа до нещо подобно - и да сподели впечатления. Цитирай
vhcs Отговорено Юни 21, 2007 Отговорено Юни 21, 2007 Чувствайте се свободни да коментирате ... тия нормални ли са с тия цени ?!?!? по принцип имам наблюдения само от warwick pro fet серията и то никак не са добри - доста "скучни" са като звук (мое лично мнение !!!). Инструментите лично са ми много скъпи а и оптиката не ми е хващала така окото, че да грабна някой даго чуя как звучи ... предполагам са страхотни за тия кинти. А за тоя преамп ... ми трябва да се чуе някъде, но за мен тая цифра е просто неземна ... и то само за преамп. поздрави Алекс Цитирай
разбойник Отговорено Юни 21, 2007 Отговорено Юни 21, 2007 Напълно нормални са. Провери за колко пари можеш да си купиш един Neve или тип Neve предусилвател, като в случая имаш и еквилайзер оптимизиран за бас. Дали са "страхотни за тия кинти" всеки който ги чуе ще трябва да си прецени сам, но определено се доближават до това, което се ползва като оборудване от сериозни студийни басисти и в истинските студия по принцип. Цитирай
RonCarter Отговорено Юни 21, 2007 Отговорено Юни 21, 2007 Не мога да коментирам техническите характеристики на тези чудеса, но на Хелборг му знам творчеството почти наизуст и ако позволяват извличането на такъв саунд си струват парите не ами отгоре Цитирай
Recommended Posts