krasenbonev Публикувано Юни 21, 2007 Публикувано Юни 21, 2007 Посетете сайта на първата Българска флаш карта за Корг ра80. http://www.bgcard.bonev.info Цитирай
melih_korg Отговорено Юли 5, 2007 Отговорено Юли 5, 2007 имах късмета да видя и да чуя картата и семплите , ритмите са супер направени, поздравления Цитирай
em2000 Отговорено Февруари 10, 2008 Отговорено Февруари 10, 2008 Невероятна карта.Перкусиите са убиец. Красен ми каза ,че те са изсвирени от жив перкусионист.Много добра работа .Поздравления Цитирай
NoSoul Отговорено Февруари 10, 2008 Отговорено Февруари 10, 2008 Пиша само в едната тема тъй като се подублират лекинко... Аз мисля да се възмутя пък! Тези ритми са отвратителни като качество на звук и са като надерени с кюбейс. Цената също е мн впечатляваща - 200 кинта..... леко ме съмнява че господин Бонев има повече от 1 акаунт..... Цитирай
Емо Отговорено Февруари 10, 2008 Отговорено Февруари 10, 2008 (Редактирано) Пиша само в едната тема тъй като се подублират лекинко... Аз мисля да се възмутя пък! Тези ритми са отвратителни като качество на звук и са като надерени с кюбейс. Цената също е мн впечатляваща - 200 кинта..... леко ме съмнява че господин Бонев има повече от 1 акаунт..... На мен ми е много чудно като казваш ,че искаш да живееш в българска интунационна среда ,защо рониш сълзи по отмрялата естрада ,която никога и по нищо не моще да се определи за българска освен по текста, а не плачеш за от десетки години заринатата в пепел чиста българска народна музика.Виждам ,че се фукаш че познаваш много по чалгаджийски стилове като хип-хоп,метъл и т.н. а съм сигурен ,че не можеш да изсвириш ,изпееш или изтанцуваш едно българско хоро или ръченица.Такива като теб от преди 40 години погребаха българската народна музика и вкараха в България комерсиалната и еротична "естрада". Освен това няма начин неграмотници да знаят ,че чалга е стил на свирене с импровизационен елемент а не жанр. Но вие всички сте такива. Редактирано Февруари 10, 2008 от Емо Цитирай
em2000 Отговорено Февруари 10, 2008 Отговорено Февруари 10, 2008 Картата си заслужава парите.И този акуант си е мой не е на Красен Бонев. Цитирай
NoSoul Отговорено Февруари 10, 2008 Отговорено Февруари 10, 2008 @Емо, така и така съм го закъсал с кинтите, а ти си сигурен в нещо което лесно ще оборя - айде да сложим пари на това че не мога да свиря такива неща и че не мога да изтанцувам едно хоро(като се замисля аз друго като хората не мога да танцувам...). Не говори наизуст. Ако от някаде си информиран че свиря метал, това не значи че не мога да свиря и такива комерсиално-сексуализирани "неща"(направиха ми много голямо впечатление кючеците примерно... които са изсвирени от жив перкусионист ). Аз не се възмутих на каквото и да било от този жанр, както и не ми пука всъщност кой за какво ще го и каде ще го свири. Пука ми че пича продава качество за което аз и 30лв(ако още се занимавам с това) не бих дал за 400. Цитирай
kalinpetkov Отговорено Февруари 12, 2008 Отговорено Февруари 12, 2008 Мир!!! Който не харесва да не купува!!! Има един много полезен бутон в аранжерите Record (относно юзър стил). Натискаш го и започваш да си правиш сам нещата. Кое струвало 10, 20, 200 лева... Човека го е направил, оценил си е труда, ИЗБОРА Е ВАШ!!! Цитирай
roi Отговорено Февруари 12, 2008 Отговорено Февруари 12, 2008 (Редактирано) Нищо особено слушалсъм ПА80 без карта която звучи по добре от тази карта разликата е само в това че се чуват някакви тенджери отзаде всички сме слушали и знаем как звучи един добър народен оркестър разбирасе ако целта е да се доближим до тяхното звучене мисля че няма нужда да давам примери Наистина все пак е вложил доста труд пожелавам му успех с продажбите Редактирано Февруари 12, 2008 от roi Цитирай
Recommended Posts