DummTekKa Отговорено Декември 17, 2007 Отговорено Декември 17, 2007 (Редактирано) бтв търся неработещи гайди за украса - каба и джура ако някой има да казва и да няма пискуни нп гсм 0895 55 45 31 Редактирано Декември 17, 2007 от DummTekKa Цитирай
vankisa Отговорено Юни 2, 2008 Отговорено Юни 2, 2008 Бих искал да попитам някои от вас дали се занимава с гаидиБих искал да се нау4а да свира на гаида както и да е Ако някои се занимава с гаиди или си продава гаидата на евтина цена или може да ми помогне нека ми пише Цитирай
Shadravanski Отговорено Юни 8, 2008 Отговорено Юни 8, 2008 свиря на гайда от 8 години имам над 30 участия в национални конкурси и събори 3 пъти съм се връщал без награда в челната тройка ако някой иска да пита нещо проблеми с гайдата откъде да купи или при кого да учи да пита Цитирай
BellKayo Отговорено Август 4, 2008 Отговорено Август 4, 2008 свиря на гайда от 8 години имам над 30 участия в национални конкурси и събори 3 пъти съм се връщал без награда в челната тройка ако някой иска да пита нещо проблеми с гайдата откъде да купи или при кого да учи да пита Здравейте. Много искам да се науча да свиря на каба гайда. Имам вече такава. Имам супер много въпроси. Най-важния е кой в София може да ме учи да свиря на каба гайда. Ако може да ми помогнете с информация къде да търсят ще съм много благодарна. Цитирай
Басурендер Отговорено Август 4, 2008 Отговорено Август 4, 2008 На Гела беше много яко! Атмосфера, хора в носии , млади , стари гайдари. Много приятели....още пищят гайди в ушите ми... Цитирай
Mihail Dimitrov Отговорено Август 6, 2008 Отговорено Август 6, 2008 Колега на гела не успях да дойда но се надявах да свирим с оркестъра в Широка Лъка иначе за каба гайда в София немога да ти кажа аз съм гайдар над 10 год ,ще се радвам да ти помогна относно въпросите ти. поздрави гайдар от 100 Каба Гайди РS: Относно надсвирванията сйм малко против защото имам един любем цитат " Музиката не е съреднование, тя е почерк..." всеки гради стил и свири колкото може и колкото му се отдава... ако искаш и по скайпа може да ти обясня щото тука е бавно пусни ЛС Добри майстори дето са си баш майстори от Смолян мога да предложа и телефони мога да дам за връзка с тях... ЛС Цитирай
gajdar4o Отговорено Ноември 15, 2009 Отговорено Ноември 15, 2009 Бих искал да попитам някои от вас дали се занимава с гаидиБих искал да се нау4а да свира на гаида както и да е Ако някои се занимава с гаиди или си продава гаидата на евтина цена или може да ми помогне нека ми пише az sum gajdar ako imate vuprosi pi6ete gajdar4o@abv.bg Цитирай
bqlo_victory Отговорено Август 7, 2010 Отговорено Август 7, 2010 дам това гаидата е много готин музикален инструмент .. много ме радвада Цитирай
Babyface Bob Отговорено Август 8, 2010 Отговорено Август 8, 2010 Момчета, я разсейте едно мое убеждение и нарастващо притеснение - превръща ли се поляната при село Гела в сборище на свободолюбиви Джим Морисъновци, екипирани с машинки за свиване? Цитирай
Recommended Posts