Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Бих искал да попитам някои от вас дали се занимава с гаиди

Бих искал да се нау4а да свира на гаида

както и да е

Ако някои се занимава с гаиди или си продава гаидата на евтина цена или може да ми помогне нека ми пише

Отговорено

Приготви си поне 200 лева за гайда и доста свободно време за да се занимаваш с нея. Мога и учител да ти препоръчам ако решиш да се занимаваш. Хубажо е да знаеш на какжа гайда ще свириш - каба или джура.

• 1 month later...
Отговорено

айде идвай на гайдарското надсвирване в село гела там е мястото за всичко свързано с гайди :greenangel: 4-5 август пиши в гугала за повече инфо :ph34r:

• 1 month later...
Отговорено
Приготви си поне 200 лева за гайда и доста свободно време за да се занимаваш с нея. Мога и учител да ти препоръчам ако решиш да се занимаваш. Хубажо е да знаеш на какжа гайда ще свириш - каба или джура.

Би ли ми дал кординати на учител за каба гайда в София.

Отговорено

Ех, това ми напомня на времето, когато свирих народна музика. :) А иначе за учител потърси в Гугъл "Пеещи струни". Тия ми бяха даскалите. Малко селски си падат, но за сметка на това ще научиш много от тях. Айде поздрави!

Отговорено

Ако не си намерил още учител по гайда, мога да ти помогна с един от най-добрите Български гайдари ! Курсовете се водят към "Център за музикални изкуства" ! Ако имаш интерес пиши !

Успех !

• 1 month later...
Отговорено
Някой да пасне устройство на гайда и всичката полезна информация за този вид инструменти.

много интересна заповед. какво по-точно те интересува и може да ти бъде от полза?

Отговорено
много интересна заповед. какво по-точно те интересува и може да ти бъде от полза?

Каква заповед. Извинявам се ако така е прозвучало ;) помолих да пасне. Ами общо взето за това как се правят reeds или на бг не знам как се казва, и второ от къде може да се купи.

Отговорено

устройството е безмислено да се описва в подробности защото неопитен човек е невъзможно да си направи сам. ако искаш да се научиш да свириш трябва да си купиш приличен инструмент а не сувенир от подлеза на ЦУМ или от етнографски магазин/макар че рядко може и на такова место да се намерят- в Етъра например/. по темата беше писано много-ако искаш ползвай търсачката или пиши на ЛС. поздрави!

Отговорено

аз искам да си купя каба гайда и си мисля че за даа си нямаеря хубава трябва до Смолян до отида.

кво мислите вие?

други оферти :greenangel:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...