Faint Публикувано Юни 20, 2007 Публикувано Юни 20, 2007 Бих искал да попитам някои от вас дали се занимава с гаиди Бих искал да се нау4а да свира на гаида както и да е Ако някои се занимава с гаиди или си продава гаидата на евтина цена или може да ми помогне нека ми пише Цитирай
lubeznia_los Отговорено Юни 22, 2007 Отговорено Юни 22, 2007 Приготви си поне 200 лева за гайда и доста свободно време за да се занимаваш с нея. Мога и учител да ти препоръчам ако решиш да се занимаваш. Хубажо е да знаеш на какжа гайда ще свириш - каба или джура. Цитирай
DummTekKa Отговорено Юли 30, 2007 Отговорено Юли 30, 2007 айде идвай на гайдарското надсвирване в село гела там е мястото за всичко свързано с гайди 4-5 август пиши в гугала за повече инфо Цитирай
kamelia Отговорено Август 31, 2007 Отговорено Август 31, 2007 Приготви си поне 200 лева за гайда и доста свободно време за да се занимаваш с нея. Мога и учител да ти препоръчам ако решиш да се занимаваш. Хубажо е да знаеш на какжа гайда ще свириш - каба или джура. Би ли ми дал кординати на учител за каба гайда в София. Цитирай
Васил Костов Отговорено Август 31, 2007 Отговорено Август 31, 2007 Ех, това ми напомня на времето, когато свирих народна музика. А иначе за учител потърси в Гугъл "Пеещи струни". Тия ми бяха даскалите. Малко селски си падат, но за сметка на това ще научиш много от тях. Айде поздрави! Цитирай
Васил Костов Отговорено Септември 7, 2007 Отговорено Септември 7, 2007 Какво стана? Намери ли някой? Цитирай
makedonetsa Отговорено Септември 14, 2007 Отговорено Септември 14, 2007 Ако не си намерил още учител по гайда, мога да ти помогна с един от най-добрите Български гайдари ! Курсовете се водят към "Център за музикални изкуства" ! Ако имаш интерес пиши ! Успех ! Цитирай
icohohi Отговорено Ноември 7, 2007 Отговорено Ноември 7, 2007 Някой да пасне устройство на гайда и всичката полезна информация за този вид инструменти. Цитирай
deian Отговорено Ноември 10, 2007 Отговорено Ноември 10, 2007 Някой да пасне устройство на гайда и всичката полезна информация за този вид инструменти. много интересна заповед. какво по-точно те интересува и може да ти бъде от полза? Цитирай
icohohi Отговорено Ноември 12, 2007 Отговорено Ноември 12, 2007 много интересна заповед. какво по-точно те интересува и може да ти бъде от полза? Каква заповед. Извинявам се ако така е прозвучало помолих да пасне. Ами общо взето за това как се правят reeds или на бг не знам как се казва, и второ от къде може да се купи. Цитирай
deian Отговорено Ноември 14, 2007 Отговорено Ноември 14, 2007 устройството е безмислено да се описва в подробности защото неопитен човек е невъзможно да си направи сам. ако искаш да се научиш да свириш трябва да си купиш приличен инструмент а не сувенир от подлеза на ЦУМ или от етнографски магазин/макар че рядко може и на такова место да се намерят- в Етъра например/. по темата беше писано много-ако искаш ползвай търсачката или пиши на ЛС. поздрави! Цитирай
DummTekKa Отговорено Ноември 17, 2007 Отговорено Ноември 17, 2007 аз искам да си купя каба гайда и си мисля че за даа си нямаеря хубава трябва до Смолян до отида. кво мислите вие? други оферти Цитирай
Faint Отговорено Ноември 21, 2007 Автор Отговорено Ноември 21, 2007 отиди във втори блок на софииския и там има учител кйто ще ти направи гайда) Цитирай
DummTekKa Отговорено Декември 6, 2007 Отговорено Декември 6, 2007 такаа имам вече гайда ся кажете от каде във СФ мога да си намерия пискони Цитирай
marin_zhelezov Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 За повече инфо - ТУК !!! Цитирай
Recommended Posts