minddwell Публикувано Април 5, 2005 Публикувано Април 5, 2005 Дали ще е много нахално, ако замоля когато се организират срещи на канала, да се пращат майли до регистрираните? Нали ни имате майлите в базата. Само едно сенд то алл и готово ) Пък и за някфи генерални събития също може да се ползфа м? Цитирай
the_gorer Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Send To All до всички регистрирани ли? Ами лично аз не искам да получавам е-майли или съобщения, иначе става нещо като спам. Форумът май имаше опция: "Получавай мейл с новини от модераторите" или нещо от сорта. Включи си я и може би в новините ще има и подоробности за срещите. Цитирай
YtseJam Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Форумът май имаше опция: "Получавай мейл с новини от модераторите" или нещо от сорта. Само че аз имам една опция дали да "honour"-вам включеността на въпросната опция за даден юзър, или да го спамя въпреки това. Друг е въпросът, че никога не съм използвал масмейл функцията. Цитирай
AXE Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Може да се направи друго - прави се една заключена тема, в която само модераторите да добавят като ще има среща, и който го интересува се абонира за темата Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Април 6, 2005 Отговорено Април 6, 2005 Може да се направи друго - прави се една заключена тема, в която само модераторите да добавят като ще има среща, и който го интересува се абонира за темата Правилната идея Цитирай
minddwell Отговорено Април 6, 2005 Автор Отговорено Април 6, 2005 перфекно, начи щото аз мн не знам каде кво се пише и съм изпуснал постовете за срещата на 1 април, та затва бих се кефел на подобни нотификации по маил. АХЕ, а тва дето говориш за него кво ша рече, щото една думичка не ти разбрах Цитирай
AXE Отговорено Април 6, 2005 Отговорено Април 6, 2005 Ами ще се направи една тема "Срещи на форума" в която ще се пише само когато се задава среща. Цъкваш един бутон и се абонираш за тази тема. Така при всяко ново мнение по темата ще получаваш имейл. Дефакто ще получаваш имейл за всяка среща. И понеже ще се абонират само хората, които искат да получават имейли по този повод - другите няма да получават излишен спам. Надявам се го обясних ясно. Цитирай
```````` Отговорено Април 6, 2005 Отговорено Април 6, 2005 Супер ясно го обясни. Ама аз имам желязна логика. Ако толкова искаш да отидеш на среща на форума първо трябва да четеш форума и второ може би да обръщаш внимание на темата за срещи? В смисъл:")) аз пак виждам излишна работа за вършене Цитирай
Topsun Отговорено Април 6, 2005 Отговорено Април 6, 2005 ами да!който иска такива работи,значи трябва да чете форума.не е нужно да се пращат имейли налява-надясно.който иска може да се абонира за дадена хава,ама.... Цитирай
minddwell Отговорено Април 7, 2005 Автор Отговорено Април 7, 2005 AXE, разбрах та идеално и мерси за което Пък аз щото не чета сичко от форума и за туй, snowwhite & topsun. Пък и не мога да си позволявам често да влизам тук, щото знам, че като влезна поне един час не ми мърда И изпускам срещата, ако се покрия. Пък с имейл4ето със сигурност фащам офертата Ся тия модераторски работи сложни ми изглеждат и ако ви е много занимавка, нема смисал само за мене да го праите. Като гледам, никой друг не подкрепя идеята. Цитирай
Topsun Отговорено Април 7, 2005 Отговорено Април 7, 2005 брях,тва го приех лично!изглежда трябва да отделям все по-малко време на форума.не,че много седя,но изглежда за малкото време на ден доста глупости пиша.сори ако съм пописал повечко Цитирай
Recommended Posts