YtseJam Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Не мога да повярвам, че има друг жив човек освен мен, който слуша Джентъл Джайънт! Трима сме. Аз ги слушам от има-няма десетина години, че и повече. И са ми една от любимите групи. Цитирай
spotlight_kid Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 дюд интересна биография искам и аз така......Добре дошъл...фен съм ти да знаеш Цитирай
Steff Отговорено Април 5, 2005 Автор Отговорено Април 5, 2005 Е наистина не съм от оня ден във форума, ама чак вчера ми дойде да понапиша това-онова.За Gentle Giant (или GiantS, както съм чувал да казват някои "познавачи" )-и аз ги слушам от повече от 12 години, въпреки че в момента нямам нищо-с нов хард съм, но това ще се поправи.Едно време имах цялата им дискография+концертите на касети, имаше един ценен кадър в Плевен, който извършваше записи на касети и имаше много ценна информация.Помня с какъв трепет съм спестявал пари и съм тичал да си получа новия десерт... Иначе за интересната биография-тежка е за носене... Колкото искрени усмивки, толкова и свъсени погледи води след себе си . Аз обаче съм щастлив с нея, колкото и трудно да ми е било. С Бейо можем да си отворим нова тема-Трилогията Фолаут . Тройката има доста общи, но и доста различни неща от 2ката. Аз все още я разучавам. Цитирай
YtseJam Отговорено Април 6, 2005 Отговорено Април 6, 2005 Не си казал, не си се сдобил, имам ги от първия до концерта на дискове (НЕ мп3та). Иначе който се е интересувал от такава музика преди години, няма как да знае за култовия тип, който продаваше касети с ксероксни обложки в един куфар на Славейков. Е, всичките касетни джайънти от до са ми оттам. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Април 6, 2005 Отговорено Април 6, 2005 (Редактирано) Митко Куфара помня как си купихме с един приятел от него албума на Емерсън Лейк Енд Палмър "Картини от една изложба" на МусоГОРски според думите на чичо Митко Редактирано Април 6, 2005 от kitaratapesho Цитирай
Steff Отговорено Април 6, 2005 Автор Отговорено Април 6, 2005 Ами аз не го знам чичкото, щото дойдох у Софето 2002ра, цялата ми колекция е отпреди това от Плевен А понеже и на ЕЛП съм фен, направо да си кажа и на кои други от тоя род циклих тогава: Cockney Rebel, Van Der Graaf Generator, Jethro Tull, U.K., имаше и други, но беше отдавна и не мога да се сетя в момента Цитирай
Snowwhite Отговорено Април 6, 2005 Отговорено Април 6, 2005 Мойто Стефенце се представило - време беше.Скоро ще те прелъжа аз тебе за някоя форумна среща До тогава Цитирай
tupoto kopele Отговорено Февруари 21, 2006 Отговорено Февруари 21, 2006 Абе гледам аз, че Сънрайз са на Евровизия Що не съобщи Айде успех Цитирай
Recommended Posts