Jump to content
Българският форум за музиканти

Steff


Recommended Posts

1.Никнейм-Steff-от Стефан(предполагам, че се разбира ;) )

2.Възраст-ноември 2005-а ще направя 28.

3.Образование-просто :D. Като малък бях доста по-явно див и никой не успя да ме накара(включително и аз себе си) да запиша висше образование.Така и си останах с простата(но една от най-елитните) гимназия "Иван Вазов" в не-много по-сложния град Плевен.

4.Вашият инструмент-свирех за около 2 години на барабани, но беше доста отдавна.От около 6-7 години свиря на бас и пея.

5.Предпочитан музикален стил-много са.Като цяло обичам прогресив(рок, не метъл),рок, поп, етно, може би малко джаз... абе единствено не понасям поп-фолк.

6.Вашият вдъхновител-като цяло това са групите, с които съм расъл, а те са много-Бийтълс, Металика, Лед Зепелин, Ръш, Йес, Джентъл Джайънт...

7.Досегашни (не)реализирани проекти-олеле... много са :D

а.) първата ми група-Creation, с която свирех на барабани.Стила беше death metal, grind core, trash и подобни.Беше 1992-93та г.

б.) плевенската група Excalibur-рок група, там стартирах на бас по заместване.

в.) пак там, група Айа-доста интересни арт и прогресив неща, кавъри на Йес, Кинг Кримсън, Джетро Тъл и подобни.

г.) една неизвестна група, с която работих 2 години в Норвегия(тук виждам нечии усмивки :godbless: ).Ползи-купих си хубав бас и бус.Научих доста нови стилове.Свирех и пеех почти всяка вечер в продължение на 2 години.Вреди-не успях да се вкръчмаря, но станах доста мнителен към хората.При запознанство с някой след Норвегия вече не важеше "презумпцията за невинност" :D .Това в кръга на шегата.

д.) последва около една година в скитане по ресторанти в родните ми градове с разни групи...Беше интересно, поживях и опознах доста български градове.

е.) Вълнуващо преживяване беше 6-месечното ми свирене с цигански оркестър лятото на 2001-ва. Голям купон и малко приключения ;)

ж.) След случайна(?) среща с един софийски пианист, бях поканен да свиря в групите ОЩЕ(няма я вече) и етно-джаз формацията Брейнсторм.Приех.

з.) Оттам, чрез много постоянство, отговорност и труд, минах, къде за кратко, къде за дълго, през групите: Сафо, Инфинити(3 участия в О!Щипка), КокоМания, Попкорн, Ел Зет, в още няколко пъти по толкова замествах.

и.) Под влиянието на обстоятелствата(запознанство и сгаджосване с пианистка ;) ), сформирах своя група, искаше ми се(и на нея не по-малко) да я науча да пее.Групата се казваше ГрувДжет и просъществува около една година в периода от края на 2003та до края на 2004та г.

й.) след кратки колебания в края на миналата година, приех предложението на група ПИФ, с които продължавам да свиря и до момента.Същевременно с това съм съучастник и в блус-рок групата Sunrise :D .

к.) По време на вече 3-годишния ми престой в София, съм записвал за много изпълнители, чужди и български, като Светла Иванова, Поли Паскова, Иво Папазов, Силвия Кацарова и мноооого, мнооого други.

8.Странични интереси-нямам, то няма и време. Мога евентуално да включа компютърните игри тук.В момента цикля по цяла нощ на Fallout3:Brotherhood of Steel.

9.В кратце(или с две думи за вас самите):Обичам сериозните неща.Приемам музиката като послание, предназачено да направи хората по-добри.В търсене съм(заедно с хората, с които свирим в момента) на най-добрия начин за представянето на това послание, за да може то да стигне и да повляе на максимален брой хора.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ха добре дошъл (добре представил се) :D

 

и не казвай на никой какво се случи на джема в Jazzy като се включих :D:D:godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Случи се хубаво, ама ти беше малко притеснен като че ли, а и звука там е отвратителен, ако не е пълно с хора :D .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

случи се хубаво звучи прекалено добродушно :godbless::D

е както и да е, кофтито е, че квартета вече не свири и в Ла Страда и общо взето пак няма джаз никъде за слушане, а тъкмо и Шибил почна да свири с тях.....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изключително много се радвам, че сред нас тук има и истински работещи, свирещи и действащи музиканти, а не само надомници (вкл. майселф). Както се казва, евала. Виждали сме се в офиса на насраното сме, но не ме помниш най-вероятно. Кийп ъп дъ гууд уърк, пък някой ден може малко Ръш да позaсвирим... :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приемам музиката като послание, предназачено да направи хората по-добри.В търсене съм(заедно с хората, с които свирим в момента) на най-добрия начин за представянето на това послание, за да може то да стигне и да повляе на максимален брой хора.

:D:D Ако повече музиканти мислеха така...

 

И добре (отдавна) дошъл! :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошъл!

Много се радвам че си се присъединил към нашият хубав форум!

Искрено се надявам да намериш това към което винаги си се стремял (знаеш за какво става въпрос :D )

Поздрави!!!

:twisted: Марио :twisted:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стефо, нещо с Варамезов Ръш щяхме да свирим... Ако те не бъркам; айде здрасти отново; апропо, той не литна ли в странство?... :exclaim:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хмм... ами не се виждаме много често с Жорето напоследък, разминаха ни се пътищата. Доколкото знам, още са тук и репетират.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.