Glacierise Публикувано Април 5, 2005 Публикувано Април 5, 2005 Абе има хора, дето викат, че когато си 'надрусан', измисляш много по-добри неща. Мене лично не ме кефи идеята. А вие как мислите? Цитирай
YtseJam Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 За съжаление май именно така са се родили доста от най-издържалите времето класики в днешната музика (леле какво клише сътворих). Иначе и аз мразим. Едно време един китарист ми идваше напушен на репетиция и ядеше палки по главата редовно. Цитирай
Tokay-Ihto Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Абе има хора, дето викат, че когато си 'надрусан', измисляш много по-добри неща. Те така си мислят. Абе не вярвам аз, че е необходимо да си надрусан, за да направиш нещо гениално... Ако вдъхновението си е в теб ще стане и без дрога. Цитирай
the_gorer Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Наркотици - не, алкохол - задължително. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 е то дали ще си напушен или пиян за мен е еднакво дразнещо. даже при алкохола има повече вероятност да пострадат околните - колеги, взаимоотношения, публика, работодател и т.н. СПОРЕД МЕН. Цитирай
the_gorer Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Мисля, че говорим за композирането - никой няма да пострада, освен ако съседите не викнат полиция. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 пише "измисляш по-добри неща" аз това го разбирам главно като импровизация. Цитирай
Henderson Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Ами аз съм твърдо против алкохола и твърдите наркотици, защото са много вредни , но определено не съм против MJ :green: Естествено без да се прекалява!!! :exclaim: Но мисля че падат доста граници и правила за компазиране като си напушен! А това определено е добре, защото все пак абсолиутно всичко е измислено, всеки тон, всеки преход и всяка прогресия е изсвирена и измислена! И господари на ефира което и парче да хванат, ако се поразтарсят ще му намерят аналог в миналото!!! Естествено аз не се напушвам с идеята да композирам или да ходя на репетиции, просто съм забелязал че когато си напушен получаваш доста интересни и оригинални "факсове"!! Но при всеки е различно, аз нямам нищо против MJ! Цитирай
I=====I Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 (Редактирано) Наркотици - не, алкохол - задължително. :) You got me! Хахаха... Редактирано Април 5, 2005 от I=====I Цитирай
Atari Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Хм, аз пил, или под влиянието на каквито и вещества действащи на главата не мога вообще да свиря - само ми се плетат пръстите и ритъма ми бяга... Чудя се аджеба как са ги измисляли тия работи великите под влияние, ама сигур затова са велики... Цитирай
kitaratapesho Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 (Редактирано) Хм, аз пил, или под влиянието на каквито и вещества действащи на главата не мога вообще да свиря - само ми се плетат пръстите и ритъма ми бяга... Чудя се аджеба как са ги измисляли тия работи великите под влияние, ама сигур затова са велики... и аз съм точно така - пиян или нашушен всичко е на късмет - понякога хрумва нещо много яко, понякога просто не мога нищо да изсвиря. затова и от миналото лято нито съм пушил нито съм пил алкохол. без тях се справям по-добре а великите почти всички са друсали/друсат яко и поркат. ама повечето от великите от 4 до 20 си годишнина примерно са висяли по 12 часа с инструмента и яко свирене. Редактирано Април 5, 2005 от kitaratapesho Цитирай
Glacierise Отговорено Април 5, 2005 Автор Отговорено Април 5, 2005 E има го и тоя момент. Научат се да свират и после - удри тоя купон Цитирай
Henderson Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 По онова време всички са друсали! И то от всичко, по много!!! :exclaim: :exclaim: :exclaim: Цитирай
Burton Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 По онова време всички са друсали! И то от всичко, по много!!! :exclaim: :exclaim: :exclaim: Те затова повечето сега са на тва дередже... Цитирай
Recommended Posts