BassaxE Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 Моя бас си е бас ме4та... Да наистина стар и о4укан е... Да наистина имам жазмойност да сжиря на бас който изглежда някак си мнооого по внушително... но в крайна сметка това е което имам- Factor Правен преди 40 години. В България. Сега обмислям да добавя в колекцията си един бас кух 4е се пак да има кухо джъга джъга в парка :Д: :) :D :metalist: Цитирай
thurston Отговорено Август 20, 2007 Отговорено Август 20, 2007 Моя бас си е бас ме4та... Да наистина стар и о4укан е... Да наистина имам жазмойност да сжиря на бас който изглежда някак си мнооого по внушително... но в крайна сметка това е което имам- Factor Правен преди 40 години. В България.Сега обмислям да добавя в колекцията си един бас кух 4е се пак да има кухо джъга джъга в парка :Д: :metalist: твърде малко разбрах от поста ти, но все пак ми стана интересно. Фактор, правен преди 40 години? дай снимка и подробности ако не те затруднява. и, хора, опитвайте се някак си да използвате правилните буквички, да формулирате изречения на български език с подлог и сказуемо, ползвайте арабските цифри по предназначение; просто моите 2 стотинки. Цитирай
Fib4ik Отговорено Август 22, 2007 Отговорено Август 22, 2007 Еии .. браво брато ... мн хубав бас (харесва ми на вуншен вид) сигурно и звука си го била Цитирай
Fib4ik Отговорено Август 22, 2007 Отговорено Август 22, 2007 А пък мойте мечти са скромни ... искам един Thunderbird Epiphone ... http://www.bananas.com/multimedia/articles.../P_TBird-AW.jpg Цитирай
thurston Отговорено Август 22, 2007 Отговорено Август 22, 2007 да, харесва ми Тъндърбърда и на Епифон. ако ми падне бас с такава форма втора ръка, дори да е копие, бих сложил ръка в/у него (малко тафталогия се получи). Цитирай
Fib4ik Отговорено Август 22, 2007 Отговорено Август 22, 2007 Дам Ма то не само формата е добра ... и звука е убиец ! Цитирай
Fib4ik Отговорено Август 22, 2007 Отговорено Август 22, 2007 А пък в комбинация с нещо такова .... става направо куртач Цитирай
Pandemonium Отговорено Август 22, 2007 Отговорено Август 22, 2007 В комбинация с последното не бих се прежалил да го пусна. По-скоро ще си го слушам акустично, ама се научих, че Берингер стават само за ограничен бюджет и то ако си свириш у вас. С това на сцена (през него и в пулта), или на репетиция не бих свирил при никакви обстоятелства. Цитирай
thurston Отговорено Август 23, 2007 Отговорено Август 23, 2007 А пък в комбинация с нещо такова .... става направо куртач точно с това ли?! по-скоро А пък в комбинация с нещо такова .... става направо куртач Цитирай
Fib4ik Отговорено Август 23, 2007 Отговорено Август 23, 2007 Хаха .. сори за грешката :Р ... но доста хора са ми казвали че Thunderbird е най добре да е със Behringer ! Цитирай
MDFk Отговорено Август 23, 2007 Отговорено Август 23, 2007 ^Пич, излъгали са се УМОПОРАЧИЕЛНО грубо! Разяснение - Берингера е марка която краде чужди разработки, и ги продава на домашните свирачи като нас. Не звучат особено добре(макар че има и прилични попадения), ремонтират се....трагично до колкото знам, и т. н. А това което си постнал, е крайно слабо за нещо друго освен да си свириш у вас. Този който ти е казал такова нещо, или не е разбирал изобщо, или умишлено те е метнал. Колкото по читаво кубе му намериш на баса(или глава и колона/колони), толкова по-добре ще звучи. Аз не смятам, че разбирам особено, истински запознатите с нещата ще ти обяснят. И извинявай за кофти тона в първото изречение, но бях шокиран като го прочетох. Цитирай
Fib4ik Отговорено Август 23, 2007 Отговорено Август 23, 2007 А .. Няма проблем и мерси за любезното обяснение все пак Цитирай
Mephistofel Отговорено Август 24, 2007 Отговорено Август 24, 2007 Този бас е постван тук под път и над път,ама все пак: Цитирай
vhcs Отговорено Август 24, 2007 Автор Отговорено Август 24, 2007 ^ еми аз за първи път го виждам и ахнах ... много яко изглежда но аз лично не бих си го купил нещо в последни време взех за Бонго да си мечтая а и днес изкочи един 2nd hand ... Цитирай
Recommended Posts