LOE Отговорено Юни 24, 2007 Отговорено Юни 24, 2007 Някой от файловете на Angermeans и някой които съм свалял аз: http://store1.data.bg/loe/karaoke/ Цитирай
bulby Отговорено Юни 25, 2007 Автор Отговорено Юни 25, 2007 Crash Test Dummies - Mmm Mmm Mmm Mmm Цитирай
JD Отговорено Юни 26, 2007 Отговорено Юни 26, 2007 10х на Angermeans за сингбека! Съвсем аматьорска проба на микрофон от хедсет слушалки Ама много си обичам тази група, какво да се прави... Need You Tonight - INXS /cover/ На Марин евала и за изпълненията! Хайде, други престрашили се няма ли? Цитирай
brysnaria Отговорено Юни 26, 2007 Отговорено Юни 26, 2007 bravo Аз реших да се излигавя малко върху Crash Test Dummies - Mmm Mmm Mmm : http://brysnaria.hit.bg/mmm.mp3 Тук са 2 изпявания, ама понеже не разбирам от миксиране, като се опитах да вкарам на 2 места допълнителни работи се изгубиха ефектите Ако може да ми намериш инструментал на Europe - Carriе, ще го изпея по-сериозно обещавам Цитирай
noti4ka Отговорено Юни 27, 2007 Отговорено Юни 27, 2007 noti4ka - За съжаление не успях да намеря исканите от теб парчета. Благодаря ти,че се разрови за мен Ако се поразровиш още един път за Tina Turner-Golden Eye,ще ме ощастливиш много Цитирай
Mandalay Отговорено Юни 28, 2007 Отговорено Юни 28, 2007 Най-после успях да отделя малко време и да запиша и аз нещо. Under The Bridge Mmmm Цитирай
Грация Отговорено Юни 28, 2007 Отговорено Юни 28, 2007 brysnaria - човек, по принцип я пееш много добре тази песен, но на записа почти еднакво се чуват и основния глас и интервала (бек-а), и понеже бек-а е по-високи тонове се чува повече (както сам каза - от смесването е). Съответно не се чува красотата на основния. Ако искаш запиши наново само него, за да чуят и другите колко яко пееш! Mandalay - страхотен, както винаги! Усмивки! Цитирай
MDFk Отговорено Юни 28, 2007 Отговорено Юни 28, 2007 @Mandalay - Мммм мммм е много добро изпълнение! Браво! Ще взема и аз да се пробвам....някой ден. Цитирай
LOE Отговорено Юни 29, 2007 Отговорено Юни 29, 2007 някой няма ли да се престраши с black hole sun, че ми е интересен резултата Цитирай
bulby Отговорено Юни 29, 2007 Автор Отговорено Юни 29, 2007 ^ Ти, например ? Иначе аз ще пусна още някой запис тези дни, но не съм решил на кое парче. Цитирай
Recommended Posts