Hatered Публикувано Юни 13, 2007 Публикувано Юни 13, 2007 Здравейте, музиканти, музикантки, фенове и пичове! Реших и аз да се "самопредставя". Казвам се Димитър, на 17 съм, до сега само се наслаждавах на музиката, но реших да променя това и от скоро се уча да пея. Уча в 2-ро СОУ. За мене този форум е море от полезно и забавно инфо и е незаменим! Слушам - ами почти всичко(от електронна музика, през хаус, до българска(ала Васко Найденов,Орлин Горанов и тн, та чак до рок, метал и даже имам една единствена дет метал песен ), колкото и банално да звучи, но все пак с задължителното изключение на поп-фолк и чалга. Може да се каже, че клоня към рок съвсем малко, като единственото конкретно в музикално отношение е, че любимата ми група е MUSE . Тат ис ал. Цитирай
gpav Отговорено Юни 13, 2007 Отговорено Юни 13, 2007 (Редактирано) Добре дошъл!Дано да си изкараш хубаво тук ! Редактирано Юни 13, 2007 от TheWhiteGhost Цитирай
mouza Отговорено Юни 13, 2007 Отговорено Юни 13, 2007 Здрасти! И аз съм нова. Вземи си стол и сядай! Поздрави! Цитирай
Anakon Отговорено Юни 13, 2007 Отговорено Юни 13, 2007 Привет и добре дошъл/дошли! Ако не те "изядем с парцалите" още на първата тема където повдигнеш някакъв въпрос, ще ти станем страхотно добри приятели Парадоксално, но тук сме си такива Това е най-якия форум и дано ти стане втори дом и на теб, така както е за мнозина от нас! Цитирай
bulby Отговорено Юни 13, 2007 Отговорено Юни 13, 2007 Привет ! И да те поздравя за добрия музикален вкус, Muse са една уникална банда и страхотни музиканти Цитирай
Hatered Отговорено Юни 14, 2007 Автор Отговорено Юни 14, 2007 (Редактирано) Привет ! И да те поздравя за добрия музикален вкус, Muse са една уникална банда и страхотни музиканти Ти си абсолютно прав и мога да добавя, че за мене Matthew Bellamy(фронтменът) е абсолютно неповторим като музикант, тъй като супер рядко се среща изпълнител, който да свири толкова добре на Пиано, Китара и Вокали! А пък за стила му на пеене .... бе тва е несравнимо и е друга тема . Ако пък ако знаеш колко се радвам да виждам хора, които са запознати с MUSE и още повече - фенове! Редактирано Юни 14, 2007 от Hatered Цитирай
Recommended Posts