avaavaava Публикувано Юни 12, 2007 Публикувано Юни 12, 2007 Ами един майстор (много известен да не му казвам името и голем съпчия )ми "по-уака" китарата, а и разпоил освен всичко друго и жиците там дето са потенциометрите и объркал всичко.. ТА молбата ми е ако не ви мързи да рзвиете 2 болта (видийки) и да напраите снимки на потенциометрите отблизо как са запоени(дано са използвали същите цветове кабели)... Да кажа само че свързвах по схема на Сиймър Дънкан, но не се получи -явно са използвали различни потенциометри...(не разбирам много точно от това ,а и не ми се занимава тепърва сума време да разуча хавите) Аве с 2 думи снимка ми трябва..
DILETANT Отговорено Юни 12, 2007 Отговорено Юни 12, 2007 Защо не кажеш кой е "майстора", за да не се случи същото и на някой от нас? Относно свързването, няма ли да е по-лесно да намериш схема на свързване на китара с 2 хъмбъкера.
avaavaava Отговорено Юни 13, 2007 Автор Отговорено Юни 13, 2007 (Редактирано) Относно свързването, няма ли да е по-лесно да намериш схема на свързване на китара с 2 хъмбъкера. Ами точно това писах че съм свързвал вече по схемата "2 хъмбъкъра" но не стана.... просто има някаква особенност която не я знам.... Ако искате да разберете кой е майстора предполагайте - аз ще кажа дали има "печеливш"... просто може да се е посрал единичен случай ,така че ако има и други жертви тогаз ша си заслужи "славата". Маистора е от тия дето не "одят" по земята - спорет клиентите му.. А по -добре да не се занимавате с глупости изобщо де...А и така ще се придържаме към темата,демек търся снимка. Редактирано Юни 13, 2007 от avaavaava
avaavaava Отговорено Юни 13, 2007 Автор Отговорено Юни 13, 2007 (Редактирано) Има ли известна марка цигари, съвпадаща с фамилията му? Не . Аз платих над 100 лева и не съм доволен - ами поне като не ти е доволен клиента не му вземай толкова пари!!! Редактирано Юни 13, 2007 от avaavaava
avaavaava Отговорено Юни 13, 2007 Автор Отговорено Юни 13, 2007 Оправих я!!! Ей умното си е умно - в тоалетната да го затвориш гладно няя да остане...
chlen Отговорено Юни 13, 2007 Отговорено Юни 13, 2007 Браво! А няма ли да издадеш все пак кой е този прословут "майстор"?
avaavaava Отговорено Юни 13, 2007 Автор Отговорено Юни 13, 2007 Браво! А няма ли да издадеш все пак кой е този прословут "майстор"? Aми писал съм ако познае някой че ще го кажа...
smartpeter Отговорено Юни 13, 2007 Отговорено Юни 13, 2007 Има ли известна марка цигари, съвпадаща с фамилията му? Не . Аз платих над 100 лева и не съм доволен - ами поне като не ти е доволен клиента не му вземай толкова пари!!! Това е грешка! Този който плаща трябва да знае за какво го прави! Ако не е доволен от услугата да изисква тя да бъде извършена отново до постигане на желаното от него качество, в противен случай сам да иска отстъпка! Малко са хората в България днес (а и дали въобще ги има) които ако им даваш пари ще ги откажат! Поздрави, Пегър
chlen Отговорено Юни 13, 2007 Отговорено Юни 13, 2007 Aми писал съм ако познае някой че ще го кажа... Ок, явно ще се налучква... Има ли нещо градинарско във фамилията?
avaavaava Отговорено Юни 13, 2007 Автор Отговорено Юни 13, 2007 Aми писал съм ако познае някой че ще го кажа... Ок, явно ще се налучква... Има ли нещо градинарско във фамилията? Бегай бързо пускай тото бате!!!!!!!
smartpeter Отговорено Юни 13, 2007 Отговорено Юни 13, 2007 Има ли известна марка цигари, съвпадаща с фамилията му? ЗДРАВЕЙ, АКО ВИЗИРАШ МАРКАТА ЦИГАРИ "DAVIDOFF" И МОЕТО ИМЕ ЩЕ КАЖА СЛЕДНОТО: 1. ДЪРЖА НА ИМЕТО СИ НЕ САМО В РАБОТАТА СИ, НО И ВЪВ ВСИЧКИ ДРУГИ МОИ ДЕЙСТВИЯ СПРЯМО ОКОЛНИТЕ! 2. ДЪРЖА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО НА КАЧЕСТВОТО СИ НА РАБОТА - ЗА МЕН ТОВА Е РЪКОВОДЕН ПРИНЦИП! 3. ДЪРЖА ВИНАГИ НА ПРЕДВАРИТЕЛНИ УГОВОРКИ ЗА ЦЕНАТА И КАЧЕСТВОТО, Т.Е. УСЛУГАТА СЕ ЗАПЛАЩА КОГАТО КЛИЕНТЪТ КАЖЕ, ЧЕ Е ДОВОЛЕН! ОСВЕН ТОВА ВИНАГИ ДАВАМ ГАРАНЦИЯТА, ЧЕ АКО ЗА В БЪДЕЩЕ (СЛУЧАЙНО!) СЕ ПОЛУЧИ ДЕФЕКТ ВСЛЕДСТВИЕ НА МОЯТА РАБОТА ЩЕ БЪДЕ ОТСТРАНЕН ЗА МОЯ СМЕТКА! 4. НЕ ДЪРЖА ДА МИ СЕ ИЗВИНЯВАШ, НО СМЯТАМ, ЧЕ ЕДИН ЧОВЕК С ДОСТОЙНСТВО БИ ГО НАПРАВИЛ! ПОЗДРАВИ, ПЕТЪР ДАВИДОВ P.S. НЕКА УВАЖЕМИТЕ МОДЕРАТОРИ НЕ СЧИТАТ ТОВА ЗА РЕКЛАМА, НА ВСИЧКИ Е ЯСНО, ЧЕ БЯХ ПРЕДИЗВИКАН ДА ГО НАПРАВЯ!
ivp Отговорено Юни 13, 2007 Отговорено Юни 13, 2007 Четох, четох...Хубаво тръгна avaavaava с молба за помощ, ма защо се налага да завършва така темата - един гузен негонен бяга, друг "разкрит", трети незнам какво си....
avaavaava Отговорено Юни 13, 2007 Автор Отговорено Юни 13, 2007 (Редактирано) Четох, четох...Хубаво тръгна avaavaava с молба за помощ, ма защо се налага да завършва така темата - един гузен негонен бяга, друг "разкрит", трети незнам какво си.... Ами имах предрасъдъци че може би просто аз съм много взискателен и за това не писах кой е ,а и за да не пускам 2 теми....но се оказа че хората много лесно от втория път уцелиха -така че предполагам има нужда да знае за "легендарните "майстори следното: "Совите не са това което са!" Редактирано Юни 13, 2007 от avaavaava
AXE Отговорено Юни 13, 2007 Отговорено Юни 13, 2007 (Редактирано) @smartpeter - не съм казал нищо за работата ти. Питах дали не става дума за тебе, понеже ти си един от известните лютиери. Човека каза не, така че не виждам проблем и за какво да се извинявам П.П. Няма нужда от главни букви, виждаме и малките П.П.П. То не че ако се беше оказал ти щеше да има за кво аз да се извинявам Не го вземай навътре Редактирано Юни 13, 2007 от AXE
smartpeter Отговорено Юни 13, 2007 Отговорено Юни 13, 2007 @smartpeter - не съм казал нищо за работата ти. Питах дали не става дума за тебе, понеже ти си един от известните лютиери. Човека каза не, така че не виждам проблем и за какво да се извинявам П.П. Няма нужда от главни букви, виждаме и малките П.П.П. То не че ако се беше оказал ти щеше да има за кво аз да се извинявам Не го вземай навътре Здравей, За пръв път разбирам, че съм "легендарен"! Аз просто смятам, че добре гледам работота си! Въобше не го вземам на сериозно, но когато човек изказва мнение би трябвало да има аргументи с които да го подкрепи! Може би всичко идва от това , че наистина много държа на името и на качесствого на работата си!Използвах главни букви само за да придам повече тежест на думите си и нищо повече! Колкото до Валери аз го познавам добре и смятам, че грешката е напълно случайна! Поздрави, Петър
Recommended Posts