StoIko Публикувано Юни 11, 2007 Публикувано Юни 11, 2007 здравеите хора мн се кефа ,че ви открих тука мн готино казвам се Стойчо ам рапвя рап с моте приатели пробвал сам в musik idol но така неможах щтото сам на 15 г казаха ми че др сезон да пробвам щтот мога е тфа сам аз приатно ми е Цитирай
NitroBGA Отговорено Юни 13, 2007 Отговорено Юни 13, 2007 Странно колко много информация може да се побере в 4-5 реда . Здравей и добре дошъл. Разкажи още за себе си, интересно ми е да чуя каква музика правиш. Можеш да пуснеш някой запис. Приятно прекарване тук ! Здраве и успех.Ники Цитирай
рахата Отговорено Юни 13, 2007 Отговорено Юни 13, 2007 привет,може да те извикам по-нататък да порапираш върху някои по-тежички парчета Цитирай
sa6tiat Отговорено Юни 13, 2007 Отговорено Юни 13, 2007 Дай линк с нещото си по Мюзик айдъл. Ако има де. А, здрасти. Цитирай
Hatered Отговорено Юни 13, 2007 Отговорено Юни 13, 2007 (Редактирано) Holla ! Впрочем и аз мога да рапирам, въпреки, че не съм запален рапър, та мое си направиме един батъл по микрофона Редактирано Юни 13, 2007 от Hatered Цитирай
Recommended Posts