dodoss Отговорено Юли 24, 2007 Отговорено Юли 24, 2007 в уроците си micheal angelo казва че такива проблеми възникват при огъване на пръстите назад, свирене с 3 пръста (без малкия, като показа хващане на грифа с цялата ръка и с палеца върху 6-та стрина стил Джими Хендрикс) и също ако хващаш акордите по онзи начин с баре и 2 сруни с безименния. щото така пак се огъва фалангата. Цитирай
kazimbutt Отговорено Юли 24, 2007 Отговорено Юли 24, 2007 в уроците си micheal angelo казва че такива проблеми възникват при огъване на пръстите назад, свирене с 3 пръста (без малкия, като показа хващане на грифа с цялата ръка и с палеца върху 6-та стрина стил Джими Хендрикс) и също ако хващаш акордите по онзи начин с баре и 2 сруни с безименния. щото така пак се огъва фалангата. Аз свиря с палец върху грифа, а пък не ме боли нищо. Как става този номер? Цитирай
radoi4o Отговорено Юли 27, 2007 Отговорено Юли 27, 2007 Възможно е причината да е, че просто ръката ти е подходяща за такъв начин на свирене . Това с техниката е доста индивидуално и от китарата зависи как ще свирим. Примерно ако грифът не съответства на нашата антропометрия няма да ни се размине болката))) Цитирай
dodoss Отговорено Юли 27, 2007 Отговорено Юли 27, 2007 То не е задължително да се контузиш, както и да свириш. Освен това Макъл Анджело има много специална техника, която в друг китарист не съм срещал. Но така, обясни пича, че е възможно да се получат болки при продължително свирене. Цитирай
Recommended Posts