Alhimikut Публикувано Юни 7, 2007 Share Публикувано Юни 7, 2007 Хора може ли някои да ми каже как да си отлепя грифа на куха китара- той е стабилно заелепен- обаче е леко изкривен и да..- има ли някакъв инструмент или някакъв разредител с които да се махне- защото идеята за ножовка не ми допада много Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 7, 2007 Share Отговорено Юни 7, 2007 До колкото имам опит с отлепване на грифове - аз го правя с тънко острие, но съм си направил едно приспособление, с което духам топла пара на лепеното. Така лепилото отпуска. Обаче не знам дали това е най-добрия начин, или единствения, понеже много често парата съсипва и лака наоколо, а и малко или много мокри дървото. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Alhimikut Отговорено Юни 8, 2007 Автор Share Отговорено Юни 8, 2007 И аз гледха в интернет точно такава машинка с пара която разлепва и после с шпакла. А лака не ме притеснява и без тва ще го махам. Значи тряя и аз да си направа парна машина Мерси ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Юни 9, 2007 Share Отговорено Юни 9, 2007 Покажете ги тия пародухащи самоделки да ги видим. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 9, 2007 Share Отговорено Юни 9, 2007 Нямам фороапарат но е просто - маркуч, който не се топи, херметическа тенджера, и малко джаджи за стягане на маркуча. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts