RSI Публикувано Юни 6, 2007 Публикувано Юни 6, 2007 харесва ли ви звука на китарата питам само http://media.putfile.com/An-here-I-go-again Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 6, 2007 Отговорено Юни 6, 2007 Да, харесва ми. Личи си, че си се постарал. Само самата китара не ми звучи като много скъпа. Дали съм прав - не знам... Цитирай
RSI Отговорено Юни 7, 2007 Автор Отговорено Юни 7, 2007 Да, харесва ми. Личи си, че си се постарал. Само самата китара не ми звучи като много скъпа. Дали съм прав - не знам... Значи китарата е Fender Stratocaster® Highway One™(Upgrade)60'anniversary.И при мен в стаята звучи много яко със страхотни хармоници и обертонове но като влезе през микрофона и ги няма на записа...изчезват.Кубето е Рандал Г Т 50 пълна лампа,не ползвах никакъв драйв само клийн буста на чистия канал и звучеше убийствено но на записа не се чува.Тия дни ще пробвам с друг микрофон или няколко микрофона....нещо такова...незнам Цитирай
arto Отговорено Юни 7, 2007 Отговорено Юни 7, 2007 Браво.. мен лично много ме радва Clean boost-a !!! Може китара да излезе още едан идея напред!!!! ost НО МЕ ДЪРВИ... Цитирай
Recommended Posts