kutukata Отговорено Юли 10, 2007 Отговорено Юли 10, 2007 Здравей, Ако се интересуваш мога да ти продам моя, купих го от Германия преди 3 месеца, но е прекалено голям за МО/то ми. Кейса е за Motiv Xs 8. С всички екстри, т.е. Алуминиеви лайсни, 6 дръжки, колела и всичко, за което се сетиш. Марката е Warwick - Rocktone. С парите ще си поръчам кейс ТОЧНО за МО8 а не за Мотиф. Цената му е 200 EUR. Ако те интересува, може да ми пишеш на e-mail: kutukata@gmail.com Цитирай
lord of the case Отговорено Октомври 5, 2007 Отговорено Октомври 5, 2007 Преди известно време имаше някаква подобна тема, ама не пишеше за твърди куфари. Трябва ми точно твърд куфар. Знам, че има майстори, които ги правят идеално и взимат не повече от 300 лева някъде... В Динакорд ще ми отрежат главата - затова не ми се говори за тях. В Пловдив сякаш имало някакъв, ама не мога да му намеря координатите. Помогнете - все някой знае нещо. И пак казвам не ми трябва мек или полутвърд - Милен прави прекрасни калъфи, говорил съм с него и т.н., ама ми трябва баш куфар. Дано помогнете... Благодаря предварително! Здрасти, rusnaka аз правя кейсове (твърди куфари специализирани) за китари и други музикални инструменти и апаратура. Ако искаш звънни на: 0888 800204 Николай Цитирай
lord of the case Отговорено Октомври 5, 2007 Отговорено Октомври 5, 2007 Ми, честно казано - май всички хора, които имат клавири с тежки клавиатури и ги пренасят ползват куфари... Пък и когато нещото е 3000 лева и нагоре не си струва да се рискува да му стане нещо... Бих си ушил калъф при Милен, ама за стария клавир, който вече е в моето минало... Сега за Мотифа няма да рискувам... Винаги може да се удари по-сериозно и тогава става лошо... CyberGene, Поздравления за този Роланд, мисля че е доста добър!!! Между другото си абсолютно прав за риска от счупване в мек калъф, а колкото до размерите на кейса - ще бъдат с 6см. по големи от свирката. Цитирай
rusnaka Отговорено Октомври 22, 2007 Автор Отговорено Октомври 22, 2007 Отдаааааааааааааааааааааааааааавна си купих куфар... Поръчах го от ТОМАН - мога само да ги поздравя и да им направя реклама. Изработен е супер яко - вярно - 15 кг е, обаче хубавото е тежко и масивно!!! И ми струваше 300 лева (!!!!!!!!) с доставката. Пристигна за месец и няколко дена. Цитирай
musicmartin Отговорено Ноември 2, 2007 Отговорено Ноември 2, 2007 Моят съвет е за куфар от Динакорд.Аз си направих там и съм много доволен!Имам 9-10 полета до Америка през други държави и куфара не е мръднал!А и цената не беше толкова висока за качеството си.Така че препоръчвам Динакорд! А и въпрос на договорка е за цената! Цитирай
Recommended Posts