Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, казвам се Станислав Пац, уча в ТУ-София последна година Компютърни Системи и Технологии.

От много години съм запален по музиката, но само като слушател.

Преди няколко седмици реших да се пробвам да свиря и аз на нещо. Спрях се на бас китара... от там и ника ми Пац + Басист = Пацист... Pacista <_<

Може би малко късно съм се сетил, вече съм на 23, но по-добре късно отколкото никога.

Инструмента с който се сдобих е един Stagg, приличащ доста на Fender Jazz Bass като форма:

12627.jpg

Знам че тая марка не е много на почит тук, но мен много ме изкефи как изглежда, а и някои по-разбиращи приятели го преслушаха. Казаха, че е доста удобен и е верен, което мен като начинаещ ми е достатъчно.

Купих си и малко кубенце Bеhringer, колкото да се чувам:

373707.jpg

Надявам се тук да намеря хора които да ми помагат в обучението. Мерак имам в излишък, стига и време да намеря... Вече прочетох една тема за начинаещи басисти, която ми беше доста полезна.

Хайде стига съм плямпал, като имам някакви въпроси ще ги задавам в определените за това раздели...

Отговорено

yeah man.здреите ;) .просто къртиш гипсокартон,арматура,и бетон.добре дошъл в армията!пожелавам ти,да му извиеш врътлето на баслето и ползотворен престой сред армията от вълци и овци в форума. :coolp: :coolp: :coolp::);) ;) :rocker: :rocker: :rocker::metalist: :metalist: :metalist: :metalist: :metalist:

Отговорено

Я! Колега басист на хоризонта :) Малко сме, силни сме! Няма да се плашкаш за времето, то което се учиш да свириш! Само не спирай да се упражняваш! Поздрави от дебелострунната гвардия!

Виктор

Отговорено

Добре дошъл и от още един притежател на бас.

Макар да не съм писал много, съм от вече доста време тук и мога да кажа само едно - това наистина е мястото, ако имаш нужда от информация!

Приятно изкарване. :)