Pacista Публикувано Юни 5, 2007 Публикувано Юни 5, 2007 Здравейте, казвам се Станислав Пац, уча в ТУ-София последна година Компютърни Системи и Технологии. От много години съм запален по музиката, но само като слушател. Преди няколко седмици реших да се пробвам да свиря и аз на нещо. Спрях се на бас китара... от там и ника ми Пац + Басист = Пацист... Pacista Може би малко късно съм се сетил, вече съм на 23, но по-добре късно отколкото никога. Инструмента с който се сдобих е един Stagg, приличащ доста на Fender Jazz Bass като форма: Знам че тая марка не е много на почит тук, но мен много ме изкефи как изглежда, а и някои по-разбиращи приятели го преслушаха. Казаха, че е доста удобен и е верен, което мен като начинаещ ми е достатъчно. Купих си и малко кубенце Bеhringer, колкото да се чувам: Надявам се тук да намеря хора които да ми помагат в обучението. Мерак имам в излишък, стига и време да намеря... Вече прочетох една тема за начинаещи басисти, която ми беше доста полезна. Хайде стига съм плямпал, като имам някакви въпроси ще ги задавам в определените за това раздели... Цитирай
Wolfheart Отговорено Юни 6, 2007 Отговорено Юни 6, 2007 yeah man.здреите .просто къртиш гипсокартон,арматура,и бетон.добре дошъл в армията!пожелавам ти,да му извиеш врътлето на баслето и ползотворен престой сред армията от вълци и овци в форума. :coolp: ;) :rocker: :metalist: :metalist: Цитирай
IgniteAll Отговорено Юни 8, 2007 Отговорено Юни 8, 2007 Я! Колега басист на хоризонта Малко сме, силни сме! Няма да се плашкаш за времето, то което се учиш да свириш! Само не спирай да се упражняваш! Поздрави от дебелострунната гвардия! Виктор Цитирай
Atrium Отговорено Юни 10, 2007 Отговорено Юни 10, 2007 Добре дошъл и от още един притежател на бас. Макар да не съм писал много, съм от вече доста време тук и мога да кажа само едно - това наистина е мястото, ако имаш нужда от информация! Приятно изкарване. Цитирай
Recommended Posts