BlueZone Публикувано Юни 4, 2007 Публикувано Юни 4, 2007 Ей тука едно парче ви давам да си джемите на него. Предназначено е за всички видове инструменталисти и певци, така че, чувствайте се свободни да се изявите по какъвто начин ви хрумне: Metal Jam Цитирай
Fashion Отговорено Юни 5, 2007 Отговорено Юни 5, 2007 Много кефи парчето. Ако остане време бих драснал нещо отгоре въпреки ,че ми изглежда напълно зъавършено като идея.Не е зле първо някой вокал да запише. Цитирай
BlueZone Отговорено Юни 5, 2007 Автор Отговорено Юни 5, 2007 Ми аз си мислех, че ще е добре да има и вокални и инструментални версии в зависимост от предпочитанията на джемещите Цитирай
don_pepinio Отговорено Юни 5, 2007 Отговорено Юни 5, 2007 Еее много се изкефих на идеята,евала!!! С удоволствие ще джемна стига да намеря малко време... Цитирай
JD Отговорено Юни 12, 2007 Отговорено Юни 12, 2007 Един бърз (като отделено време...) и тих (като изпяване) опит: Metal Jam /vocals by JD/ Цитирай
BlueZone Отговорено Юни 12, 2007 Автор Отговорено Юни 12, 2007 Яко е станало - браво Обаче малко ми се губи пауъра на припева. Що не пробваш някаква малко по-висока партия там с по-задрана бленда и да речем някакъв двуглас - мисля, че ще стане съвсям яко в комбинация с другото пеене. Цитирай
BlueZone Отговорено Юни 13, 2007 Автор Отговорено Юни 13, 2007 Нещо се вдъхнових от темата за екстремното пеене, та реших да свърша известни глупости по тази композиция с помпозното заглавие The Beast Within Всякакви прилики с името на едно парче на Christina Aguilera са напълно случайни The Beast Within П.П. Някой път, кат' се науча да пея, ще го направя като хората Цитирай
рахата Отговорено Юни 13, 2007 Отговорено Юни 13, 2007 еваларка идеята ме кефи НОГУ!! МОДЕРАТОР СЛОЖИ Я ПО-НАПРЕД!МОЛЯ! Цитирай
sa6tiat Отговорено Юни 13, 2007 Отговорено Юни 13, 2007 АБе как може още да нямаш група, да свириш, да участваш в българския ъндърграунд?! Ти си за бой, Зашев, стига киснал пред компа, събирай група, просто си отвратителен! До Коледа да си готов! П.П Дай нещо по-тежко, да си грухна , а....? Цитирай
BlueZone Отговорено Юни 13, 2007 Автор Отговорено Юни 13, 2007 Ам'че т'ва не е ли достатъчно тежко за грухване? Цитирай
sa6tiat Отговорено Юни 13, 2007 Отговорено Юни 13, 2007 (Редактирано) Ами мислиш ли? Едно вече съм ти насрал. Ако нямаш нищо против... И е лекинко нещо, скоро ще се чуят стружки, вопли. Малко ми трябва. Но направи нещо по въпроса, щото това си звучи профи, което е дефицитно в този хубав форум. Свири бе! Сори, обаче в Маската не можаф, друг път, надявам се. И отделно, не виждам опция за даунлоуд. Редактирано Юни 13, 2007 от sa6tiat Цитирай
Telerig Отговорено Юни 17, 2007 Отговорено Юни 17, 2007 Зашев абсолютен фен съм ти брато....имаш зверски идеи наистина! От това парче биха излязли най малко 5 хитови варианта в различни стилове ако се разработи по различен начин...бих драснал някоя китарка колкото да го окипазя за джем идеята....но за мен това си е да си се направи и запише от истинска банда определено! Цитирай
BlueZone Отговорено Юни 17, 2007 Автор Отговорено Юни 17, 2007 Записвай смело бе човек...нали затова съм го дотурил тва парче тука Цитирай
Telerig Отговорено Юни 21, 2007 Отговорено Юни 21, 2007 Еми драснах едно солце тука да дам тласък на джема...не е кой знае какво ама нямах саунд щото записвах след 11 вечерта и на слушалки се мъчих с разни ВСТ хави да докарам нещо ама си личи аматьорщината де... цък цък Цитирай
ultramega Отговорено Юни 22, 2007 Отговорено Юни 22, 2007 ^ Telerig Браво ве човек. Вече може да ме причислиш към феновете си. Цитирай
Recommended Posts