Claypool Публикувано Октомври 9, 2021 Публикувано Октомври 9, 2021 Здравейте, Имам една драма с радиото. Изведнъж замлъкна и го занесох в сервиза до пазара на "Красно село", който обслужва тази марка техника. Заключението беше, че е изгорял тунерът и няма какво да се направи. После го занесох в "Динакорд", които вече ремонтират гаранционни Naim. Естествено, нищо не се случи. Ама то, на тях им личеше, че хич не им се занимава. Препоръчаха да го изпратя на Naim в Англия. Въпросът ми е, дали има майстор в София, който да извърши ремонта, или вече да пенсионирам уреда. Радиото е от 2005 г., което не е много за тази техника. CD-то ми е от 1998 г. и не е мръднало ни на йота. Цитирай
Claypool Отговорено Октомври 18, 2021 Автор Отговорено Октомври 18, 2021 Не се ли поназнайва за някой читав майстор в София? Мислех да търся контакт с г-н Манов, Бог до го прости, че бях загубил телефона му, но за съжаление, твърде късно. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 18, 2021 Отговорено Октомври 18, 2021 Манов разбираше от тунери. За друг не се сещам, който да не се учи на тунера ти. Това не е точно музикална апаратура, специфично е. Виж във радиолюбителски форуми. 1 Цитирай
Recommended Posts