assoass Публикувано Ноември 2, 2004 Публикувано Ноември 2, 2004 ХОРА,ДОБРЕ БИ БИЛО ДА ИМА ЧАТ КАНАЛ,НЕ МИСЛИТЕ ЛИ???
AXE Отговорено Ноември 3, 2004 Отговорено Ноември 3, 2004 Не Нека всичко казано да си остава тука, за да могат и други да го видят после.
Black Bird Отговорено Ноември 3, 2004 Отговорено Ноември 3, 2004 Не Нека всичко казано да си остава тука, за да могат и други да го видят после.
Sturmfuhrer Отговорено Ноември 3, 2004 Отговорено Ноември 3, 2004 Ххахахахахаха Axe първи път: Не че нещо, ама най добре да минете на лична комуникация Като гледам и двамата сте си дали ICQ# Успех с групата и ще ви се домъкна на някоя репетиция Axe втори път: Не Нека всичко казано да си остава тука, за да могат и други да го видят после. Не го приемай като заяждане, ама е лошо да си противоречиш
AXE Отговорено Ноември 3, 2004 Отговорено Ноември 3, 2004 Е то там ставаше дума да си се разберете за групата си. Тва си е лично ваша работа. А чат канал означава да се събираме там и да лафим на общи теми. По добре да го правим по бавно тук, но да си остава черно на бяло(или къфто там му е скина на човек ).
Sturmfuhrer Отговорено Ноември 3, 2004 Отговорено Ноември 3, 2004 Аве... ще ти дам пример с Митака и един проект дето направихме с него... Имаше си форум... повече от 100 мнения на края на проекта имаше по темата... там се пишеха основни неща: Тоя риф се слага тука и тн... а малките неща ги обсъждахме в ирц. Мисля, че стана идеално и че по принцип това е добра идея... сега примерно няма да занимавам 20 човека с това, че виждаш ли, утре съм щял да науча МеханикС на МегадеТ. Обаче ще им кажа, че ще свиря кавъри на МД. Тва е идеята... аре поздрав
jFog Отговорено Ноември 25, 2004 Отговорено Ноември 25, 2004 ХОРА,ДОБРЕ БИ БИЛО ДА ИМА ЧАТ КАНАЛ,НЕ МИСЛИТЕ ЛИ??? Ако да инсталирам пак IRC-то :green:
Bassko Отговорено Декември 13, 2004 Отговорено Декември 13, 2004 Чата си е само за общи приказки извън форума. Вместо да се бъхтим да пишем лични съобщения, в чата всичко става по-бързо и по-лесно, а темите си ги дискутираме тук. Кво толкова
sw1tched Отговорено Декември 13, 2004 Отговорено Декември 13, 2004 Имаше си форум... повече от 100 мнения на края на проекта имаше по темата... там се пишеха основни неща: Дам песента стана много яко и всички бяха доволни до голяма степен. AXE...mIRC има опция за създаване на ЛОГ така че ако изръсим нещо толкова гениално винаги може да го лепнем и на тема във форума за дискусия..аз в момента съм в #muzikant
Sturmfuhrer Отговорено Декември 13, 2004 Отговорено Декември 13, 2004 Имаше си форум... повече от 100 мнения на края на проекта имаше по темата... там се пишеха основни неща: Дам песента стана много яко и всички бяха доволни до голяма степен. AXE...mIRC има опция за създаване на ЛОГ така че ако изръсим нещо толкова гениално винаги може да го лепнем и на тема във форума за дискусия..аз в момента съм в #muzikant Съгласен! Идеята е, че това улеснява комуникацията страшно много, без почти никаква загуба на инфо във форума... щото примерно на мен не ми е кеф да чета как двама човека си правят билог (?????) за някви си неща, които само тях ги интересуват... примерно за това кой в коя група ще влиза и тн.
jFog Отговорено Декември 13, 2004 Отговорено Декември 13, 2004 Всичко е Ок само незнам що Zone Alrmа-та не ме пуска да вляза... -irc.gamesnet.net- [ Blocked by Zone Labs Security ] - -irc.gamesnet.net- [ Blocked by Zone Labs Security ] - * Disconnected - * Connect cancelled А уж разреших на Мирк-ата да се бута в НЕта?...що така?
sw1tched Отговорено Декември 14, 2004 Отговорено Декември 14, 2004 Всичко е Ок само незнам що Zone Alrmа-та не ме пуска да вляза... -irc.gamesnet.net- [ Blocked by Zone Labs Security ] - -irc.gamesnet.net- [ Blocked by Zone Labs Security ] - * Disconnected - * Connect cancelled А уж разреших на Мирк-ата да се бута в НЕта?...що така? :think: Не знам..с irc.data.bg не става от чужбина? irc.techno-link ...или изобщо не е свързано с това
thurston Отговорено Декември 14, 2004 Отговорено Декември 14, 2004 ако това значи форума да си остане такъв, къ'фто е ся, няма проблеми...
Guitar_man Отговорено Декември 14, 2004 Отговорено Декември 14, 2004 То вече е направен канал в Мирк #Muzikant kойто иска да заповяда.
Recommended Posts