Surikat Публикувано Май 31, 2007 Share Публикувано Май 31, 2007 Значи проблема е като натисна флойда надолу и след това го отпусна нещо по китарата изпуква.Няма значение при какъв натиск, някога при по-голяма, някога при леко натискане.Та в момента го махнах и се страхувам за китарката(нищо и няма за сега), но се чудя на какво може да се дължи и най-вече как да го управя? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Demon_A_Go-Go Отговорено Май 31, 2007 Share Отговорено Май 31, 2007 трябва да развиеш трите болта на блокировката на струните при главата и под тях има два кръстати тях ги натегни ,внимавай да не ги прецакаш от стягане . това е от там идва пукането. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Май 31, 2007 Share Отговорено Май 31, 2007 (Редактирано) Не е задължително да са кръстати, може да са и с прав шлиц, може и с имбус, а може и главите да не са им от страната на заключващите болтове, а отзад на грифа, но да - затегни ги и ще миряса - при мен така стана Язък само за махането на флойда, но така или иначе щеше да го направиш по-късно, аз обичам да виждам как са направени разни неща Ето за това говоря: Редактирано Май 31, 2007 от SomeoneElse Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Юни 1, 2007 Share Отговорено Юни 1, 2007 Момент човече, не е задължително да е оттам. И при мене пукаше, но от самия флойд. Значи... (много обичам да почвам изреченията така ) Сложи обратно флойда и струните и се загледай във болтовете на които опира флойда, тъй наречените стърдове, на които се опират ножовете на флойда. (надявам се си запознат с терминологията, за да се разберем). Направих ужасна импровизирана рисунка на paint. Не обсъждайте рисуваческите ми умения моля :D:D При мене се случваше следното: като натисна флойда надолу, ножовете се накланят и единия от тях слиза надолу по стърда (т.е. не опира в най-тънката му част и не се накланя по нея. Като пусна флойда oт силата се връща директно и се чува ПУК. На картинката 1. е нормалната позиция, 2.а) е нормалния начин на движение, а 2.б) е моя бивш проблем. Aко и при теб това е проблема, смажи го с някакъв лубрикант (примерно балсам за устни) или гресове там, вазелини. Най-добре отвори търсачката и търси тремоло и проблем, филтрирай ако искаш по моя ник и ще откриеш как хората са ми казали да го оправя. Няма да намериш тема като тази (от мен), ами само такива за разстройка на тремолото, но като си оправих другия, и този изчезна. Дано да си разбрал нещо от обясненията ми... Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 1, 2007 Share Отговорено Юни 1, 2007 (Редактирано) Може и с машинно масло в краен случай да го смажеш . Редактирано Юни 1, 2007 от Evtim Djerekarov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fluti Отговорено Юни 1, 2007 Share Отговорено Юни 1, 2007 ^^ казват се стъдове (от stud), не стъРдове Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Юни 2, 2007 Share Отговорено Юни 2, 2007 мерси аз си мислех, че и на английски е sturd... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Surikat Отговорено Юни 3, 2007 Автор Share Отговорено Юни 3, 2007 ОООХ!Благодаря много!От болтовете беше.Благодаря ви!Много ми олекна!Благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 3, 2007 Share Отговорено Юни 3, 2007 (Редактирано) аз си мислех, че и на английски е sturd... Sturd се наричат шибаните винтове - то е средно между stud и turd. Surikat - Радвам се, че си оправил проблемацията. Редактирано Юни 3, 2007 от Evtim Djerekarov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Юни 4, 2007 Share Отговорено Юни 4, 2007 ^Значи все пак съм бил прав! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts