spotlight_kid Публикувано Март 31, 2005 Публикувано Март 31, 2005 Я кажете дали си струва избощо ремонта на тая мотика....наскоро при една пиянска оргия ми я подариха и сега се чудя дали си струва да я оправям? Цитирай
разбойник Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 За какво искаш да го ползваш? И какво значи "ремонт" в случая? Така като го гледам (ако електрониката работи) е перфектен да свириш Бийтълс - ще имаш нужния ретро тон. Ако искаш нещо по-съвременно, ще трябва да смениш адаптери и/или струнник КАто цяло тояжкатаизглежда мъртвец <_> Подрънкай без да я включваш никъде и прецени дали ти е достатъчно удобна и дали ти харесва как звучи акустично (стегнати ниски струни, дължина на тона, как се държи като го фраснеш юнашки по Ми-то и пр.). Ако да, може да си струва да я стягаш. Провери и дали тялото е от дърво и грифтата от къв матириял е Цитирай
I=====I Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 Държал съм такова чудо, грифът е доста тесен и дебел - фатална комбинация. Електрониката е пълна мазня. Аз лично не бих се знаимавал с тази китара, изобщо не би ме вдъхновила да свиря на нея, пък било то и веднъж на два месеца. Но хора има всякакви, така или иначе няма какво толкова да и оправяш, бичи на нея така както е в момента, пък ако усетиш че се зарибяваш значи със сигурност е време да си намериш нещо по-добро. Цитирай
thedirt1 Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 Имал съм вземане-даване с такъв бас! Става само за тупалка за килими... ...и да "куфееш" с него пред огледалото, ама ти май си минал тази възраст!!! Цитирай
Steff Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 Ей! Я по-сериозно! Един от първите басове, с които съм почнал, беше почти същия Цитирай
thedirt1 Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 Ей, аз също, но това не го прави по-добър нали?!? Цитирай
thurston Отговорено Април 3, 2005 Отговорено Април 3, 2005 моля кажете, не на шега, кой конструира тези дърва!!! брей, и аз имам едно таковО в нас и пак ми беше подарено. използвах грифа за едно добро дело...тялото е баш дъ сейм, но има струнник от китара, с тези примитивнието подобия на тремоло. сигурно има същата серия китари, а??? иначе мойто беше ъпгрейдвано да е бас уж, уви неуспешно.. (като цяло не си струва, дай я на някое хлапе в квартала, което има желание да дрънка ма нема кинт за бас) Цитирай
bassman Отговорено Април 6, 2005 Отговорено Април 6, 2005 Що да не си струва...Е зависи колко Зависи и за какво ще го ползваш.Има някои стари китари с неподражаем звук.Миро от Сафо има една Йолана дето много китаристи не биха си правили труд да я погледнат дори а тои понякога свири с нея. Цитирай
thurston Отговорено Април 7, 2005 Отговорено Април 7, 2005 оооо, дон'т гет ми ронг! аз лично си падам по резтавриране на стари басове, стига да имат някакъв потенциал. направих си така една страхотна орфендерка полуакустик, скоро ще я и дефретвам. ако има желание и т.н.-супер, стига да не хвърлиш сума ти кинти и нерви по 'майстори', яко е сам да я тормозиш. та, успех. аз просто не харесвам този тип басове (незнам офей ли е кво е). тва е... ПС скоро ще постна някое фото на орфейката, ма като и къртим праговете, такоата Цитирай
Henderson Отговорено Април 7, 2005 Отговорено Април 7, 2005 Според мен много ще и се зарадват в "Happy" :green: Цитирай
thurston Отговорено Април 7, 2005 Отговорено Април 7, 2005 ее, стига ве. това тяхното е гадно. направо ме боли сърцето като ги гледам тези инструменти... Цитирай
bassman Отговорено Април 14, 2005 Отговорено Април 14, 2005 Хепи е цигания! Горките Инструменти! Вярно е че в Хард рок кафе има такива работи но там е по-различно.Там инструментите са във витрина и са на Легендарни музиканти а в хепи има само къси поли и пу.......................тки :green: под тях :green: Това е начина да привличат клиенти:green: Дано на нас музикантите не ни се налага да ползваме прийомите на Хепи.(не говоря за певците :green: ) Цитирай
thurston Отговорено Април 15, 2005 Отговорено Април 15, 2005 (Редактирано) аз (къса?!?) пола ще измисля, ама другото...в другото е проблемацията. Редактирано Април 15, 2005 от thurston Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 15, 2005 Отговорено Април 15, 2005 аз (къса?!?) пола ще измисля, ама другото...в другото е проблемацията. абе изложих се заради вас. Днеска се правя че работя пред едни клиенти и като го прочетох тва се измях мн яко. Ще ви :killyou: как може да пишете тва. Добре че хората са с чувство за хумор. мале умрех от срам Цитирай
thurston Отговорено Април 15, 2005 Отговорено Април 15, 2005 ми ти като си на работа що седиш тука (хаха, все едно аз не съм в момента..) Цитирай
Recommended Posts