FeramonD Публикувано Май 30, 2007 Публикувано Май 30, 2007 Значи положението е следното Модифицираме един скуайър страт от 3 единични към 2 двойни адаптера. Имаме си плочка, 2 хъм-а всеки от които излизат една дебела черна жица(май земя) и още четири- черна, зелена, бяла, и червена които са по малки. На адаптерите бялата и зелената са запоени една за друга. Та идеята е да ги сложим ама нещо не мога да се оправя със връзването. Търсих доста в нета ама не намерих добро обяснение. Въпроса ми е някои има ли такава диаграма или ако няма може ли да спретне набързо една на паинт която е за 2 хъма, със 1 волюм и 1 тон и 5 степенен ключ( потенциометрите и ключа са си оригиналните, знам че трябва да е 3 степенен но не може ли да се запои за 5 степенен и някои позиции да се повтарят просто че не ми се дават 20 кинта за ключ. Той има 8 крачета.) Другото е незнам дали не трябват други потенциометри тези са по 500к и трите. Благодаря ви изключително много предварително ! Цитирай
Nikifena Отговорено Май 30, 2007 Отговорено Май 30, 2007 да започнем от начало.. Какви са адаптерите? Инат значение цветовете на жицата (другият начин е с мултицет да си ги откриеш сам) Виж тази таблица: Въпрос 2: Как искаш да се селектират адаптерите от ключето ? Цитирай
FeramonD Отговорено Май 30, 2007 Автор Отговорено Май 30, 2007 (Редактирано) Ами адаптерите са от xxxx китайски на вид са със цяла черна капачка като емг. Как да проверя със мултицет? А за превключвателя примерно най-долу бридж след тва 3 позиции среда и най-горе нек. Мерси много Ники. Мисля че са като сеймор дънкан паралелно, защото са запоени бялата и зелената, а от таблицата така излиза. Редактирано Май 30, 2007 от FeramonD Цитирай
FeramonD Отговорено Май 30, 2007 Автор Отговорено Май 30, 2007 Успях да намеря една диаграма която е горе долу сходна: Тук и още една за 5 канален ключ която се твърди че може да се върже така че на 2 ра и 4-та позиция да са като сингъли: Тук Но на втората ключа е със 10 пина а моя е със 8. Цитирай
metalhammer Отговорено Май 30, 2007 Отговорено Май 30, 2007 защо не минеш към нас да го направим - ш купиш биричка Цитирай
SomeoneElse Отговорено Май 30, 2007 Отговорено Май 30, 2007 Е, нали до преди 1 час пихме, стига ти толкова! Цитирай
FeramonD Отговорено Май 31, 2007 Автор Отговорено Май 31, 2007 След осилено мислене и цял ден работа китарата е готова. Ще пусна снимки довечера да видите за какво иде реч Цитирай
Recommended Posts