rocker_vn Публикувано Май 26, 2007 Share Публикувано Май 26, 2007 Аз си знаех че ще има нещо интересно скрито в тази машинка след като има МИДИ интерфейс,но току що научих нещо интересно за моята машинка,нещо за което ме светна съфорумеца - drgoa.r То че могат два процесора да разменят пресети помежду си - могат,че може да се правят пресети с повече и инъче недостъпни ефекти - могат,че може да се включи МИДИ педалиера - може... Новото което ме заинтригува не е 100% заслуга на V-Amp2,даже бих казал че е повече на софтуера,но пък е много интересно.Става дума за пълно управление на всички възможни контроли от компютъра и то в реално време по предварително зададена програма,което ще рече - може да си програмираш в даден момент от песента какъв ефект да се включи,изключи,усилва,намаля,модулира,коригира и т.н. и всичко това без да го пипаш въобще,"всичко сам прави"-както казваха в една реклама... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drgoa.r Отговорено Май 27, 2007 Share Отговорено Май 27, 2007 мдам. в този случай V-AMP2 играе ролята на нормален VST/DX/RTAS плъгин за твоя хост сикуенсър. както да речем си ползваш Guitar Rig като плъгин - така може и V-AMP2. само дето е хардуер, не софтуер Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts