One_Voice Публикувано Май 26, 2007 Публикувано Май 26, 2007 Guitar Institute of Technology , Los Angeles, California - някой да е подавал документи или да е чул някой да подава или каквато и да била информация , че ми стана време да се замислям за уни . Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Май 26, 2007 Отговорено Май 26, 2007 Басистът ми е учил в Б.И.Т.,което е дъшерната програма за бас.Общо взето има някви плейсмънт тестове,колкото да видят нивото ти,но стига да имаш пари си приет(както при 90% от Американските университети и колежи).Успех! Владо П.П. Най-добре им пиши един и-мейл на адмишънс офис-а.БТВ,какъв стил си заинтересуван да учиш,зщото мисля че мога да те упътя по-добре? Цитирай
Macalpine Отговорено Май 27, 2007 Отговорено Май 27, 2007 Аз подадох за La Music Academy . Ако те интересува пиши лично съобщение да ти дам скайпа ми Цитирай
One_Voice Отговорено Май 27, 2007 Автор Отговорено Май 27, 2007 поне ми стана ясно ,че няма измъкване от cd със твоя свирня , TOEFL тест и плащане на 100, 150 $- такса . Другото са лесни есета Цитирай
Macalpine Отговорено Май 27, 2007 Отговорено Май 27, 2007 ся ща намера в скайп да те отворя на чалъми :р Цитирай
Fanatik_Priest Отговорено Май 28, 2007 Отговорено Май 28, 2007 Че с какво се занимава родителското ви тяло, че тези такси.. кво беше $50к?... не ви притесняват??? Аз ще си уча информе тука пък музиката и китарата май-май само хоби ще си ми останат . Цитирай
Recommended Posts