canev Публикувано Май 25, 2007 Публикувано Май 25, 2007 Здравейте ! Как става този номер в Кюбейс SX3,значи записал съм си някакво ритъмче с китарката,но искам да запиша и солце отгоре.Обаче,когато натисна "record", как да чуя ритъм китарката,като само солото се записва.Знам,че елементарно ,но как? Мерси предварително! Цитирай
BlueZone Отговорено Май 25, 2007 Отговорено Май 25, 2007 Има едно копче на трака дет се казва Monitoring Цитирай
canev Отговорено Май 25, 2007 Автор Отговорено Май 25, 2007 Има едно копче на трака дет се казва Monitoring Братле,благодаря ти ,но аз искам да запиша солото с дистор./използвам Амплитюб2/ върху ритъмче,което съм записал с чиста китара.Когато натисна мониторинга ,за да чуя отдолу чистата китара и да записвам солото върху нея,то тогава и чистата китара китара ми тръгва с дистор. Как да го оправя? Цитирай
AK-74 Отговорено Май 25, 2007 Отговорено Май 25, 2007 ми пусни си втора писта (Add Track) и там записвай с дистер, а ритъма си го остави на другата писта успехи Цитирай
antonium Отговорено Май 28, 2007 Отговорено Май 28, 2007 значи 1. отваряш си сесията, там имаш вече разни тракове: ритъм китари и други 2. създаваш си нов трак (моно) и мy цъкваш monitor 3 натискаш F3 > появява ти се миксера, най-вляво има един трак STEREO IN там някъде в инсъртите отваряш amplitubeto 4. сега вече си направил така че свириш през амплитуб-а 5. цъкваш на трака, който си създал копченцето за record и вече можеш да записваш чуваш ритъм китарите през дист, щото явно някъде има дист на пътя им проследи през къде минават китарите и така успех Цитирай
canev Отговорено Май 29, 2007 Автор Отговорено Май 29, 2007 значи 1. отваряш си сесията, там имаш вече разни тракове: ритъм китари и други 2. създаваш си нов трак (моно) и мy цъкваш monitor 3 натискаш F3 > появява ти се миксера, най-вляво има един трак STEREO IN там някъде в инсъртите отваряш amplitubeto 4. сега вече си направил така че свириш през амплитуб-а 5. цъкваш на трака, който си създал копченцето за record и вече можеш да записваш чуваш ритъм китарите през дист, щото явно някъде има дист на пътя им проследи през къде минават китарите и така успех Голямо Благодаря братле! Цитирай
Recommended Posts