Old_Shetarhand Отговорено Май 23, 2007 Отговорено Май 23, 2007 Оп я едно време носех такова но по ....широко на площ на дясната ръка....с цел когато съм с къс ръкав и кожата се "спира" по тялото(където дясната ръка ти се Опира в тялото на китарата) и е кофти.....Обаче От мързел ли не знам спрех с времето...... па мое и да съм надобрел просто (съмнява ме) Цитирай
Flanker Отговорено Май 23, 2007 Отговорено Май 23, 2007 Аз пък си взех едно такова преди време,да видя к'во толкова им харесва чичо Хетфийлд. Като си сложих ластика и ми ограничаваше движенията на китката и се чувства все едно ти е студено-вдървена работа .Обаче ако не свиря и ме болят китките още го нося,че и помага! Цитирай
boreto Отговорено Май 31, 2007 Отговорено Май 31, 2007 Аз лично ги ползвам тея ластичните защото чувствам китката си по-затоплена, а от там и по-подвижна. Също така е много удобно когато си със късо ръкавче да не се опираш на "голо" върху китарата (лично на мен ми е неприятно). В интерес на истината се съмнявам да има някакъв подчертано медицински ефект, просто по-лесно загряват китките. Но тоя крещящ цвят на снимката е по подходящ за някои техно маниак. Купи си некви черни. Цитирай
Fanatik_Priest Отговорено Юни 1, 2007 Отговорено Юни 1, 2007 Абе вие за Космодиск™® не сте ли чували? начи предлага се с магнитни накитници, с които може и на 6-та скорост да включите! Не знам - като одъртея и почна да зяпам самуните по кабеларката - тогава ще ви кажа дали има ефект Цитирай
Recommended Posts