Jump to content
Българският форум за музиканти

Добре ли е да използвам това ?


Recommended Posts

Оп я едно време носех такова но по ....широко на площ на дясната ръка....с цел когато съм с къс ръкав и кожата се "спира" по тялото(където дясната ръка ти се Опира в тялото на китарата) и е кофти.....Обаче От мързел ли не знам спрех с времето...... :thumbs_up: па мое и да съм надобрел просто (съмнява ме)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък си взех едно такова преди време,да видя к'во толкова им харесва чичо Хетфийлд. :D Като си сложих ластика и ми ограничаваше движенията на китката и се чувства все едно ти е студено-вдървена работа :) .Обаче ако не свиря и ме болят китките още го нося,че и помага!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично ги ползвам тея ластичните защото чувствам китката си по-затоплена, а от там и по-подвижна. Също така е много удобно когато си със късо ръкавче да не се опираш на "голо" върху китарата (лично на мен ми е неприятно). В интерес на истината се съмнявам да има някакъв подчертано медицински ефект, просто по-лесно загряват китките. Но тоя крещящ цвят на снимката е по подходящ за някои техно маниак. Купи си некви черни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе вие за Космодиск™® не сте ли чували? :) начи предлага се с магнитни накитници, с които може и на 6-та скорост да включите! Не знам - като одъртея и почна да зяпам самуните по кабеларката - тогава ще ви кажа дали има ефект ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.