ultramega Отговорено Май 19, 2007 Отговорено Май 19, 2007 Много ми хареса кавъра ти Супер яко си го направил. Възхищавам се на това че изпипваш и най малките детаили. А оригиналапо принцип не ми допада много... Цитирай
BlueZone Отговорено Май 19, 2007 Автор Отговорено Май 19, 2007 Ми една приятелка, която ще го пее това парче, пропищя че никъде не може да си намери сингбек и понеже ме кефи парчето, та реших да се заиграя Цитирай
PinTip Отговорено Юли 20, 2007 Отговорено Юли 20, 2007 Crysalid, то ти направо си си направил друга песен бе човек много добре свириш фен съм ти явно си го можеш то че са си стандартни акорди е ясно просто сичко може да се изпее и ше си е като друга песен направо браво на такива музиканти като теб клавира има малко вповечко атака според мен китарите я по-добре да не говоря че ще стана смешен китарите са трепач барабаните са култ с кво си ги правил? баса? ше измислим и вокали, ама други Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 20, 2007 Автор Отговорено Юли 20, 2007 Всичко освен китарите са семпли от GarageBand 3. Електрическите китари са записвани с Ibanez RG 7420, Marshall Valvestate 8080 и с кабел от Line Out директно в пулта. Ритъм китарите на припева са 4, като се състоят от две изсвирени партии. Едната двойка китари е силно компресирана. Рапределени са както следва: - силно компресираните са на 20% ляво и дясно - слабо компресираните са на 30% ляво и дясно Акустичните китари са записвани с Ibanez AEL 2012, пак със същото кубе, линейно в пулта. Смесвано е на Cubase SX 1. Единствените ефекти, които съм слагал, са не много дълъг ривърб над 500 Hz, който е сложен като Send FX на групите - има малко на барабаните и на клавирите, стерео дилей за соло китарата и лек хорус на акустичната. Всичко е правено на 16bit/44.1kHz, а "мастеринга" е правен с Izotope Ozone 3, отново в Cubase. Надявам се да съм бил изчерпателен. Някой ако има още въпроси - нека сподели Цитирай
Telerig Отговорено Юли 24, 2007 Отговорено Юли 24, 2007 Определено си заслужава да се запише и пусне по радиостанциите с пеене...мисля че и на Тони ще и хареса много тази идея. Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 24, 2007 Автор Отговорено Юли 24, 2007 Всъщност този вариант го направих, щото си спомням, че на едни награди на ММ тя го пя в малко по-втвърден вариант, та реших да доразвия концепцията П.П. Нямам нищо против да и продам аранжимента Цитирай
ultramega Отговорено Юли 26, 2007 Отговорено Юли 26, 2007 Всичко освен китарите са семпли от GarageBand 3. На сайта пише че софта е за Mac. Не става с Windows , или...? Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 27, 2007 Автор Отговорено Юли 27, 2007 GarageBand е част от мултимедийния пакет iLife, който си е само за Мак Цитирай
CorvusCorax Отговорено Юли 27, 2007 Отговорено Юли 27, 2007 Абе, чудех се... Не искаш ли на това да му сложа едно вокалче... Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 28, 2007 Автор Отговорено Юли 28, 2007 Ми айде де Ще ми е любопитно да чуя Цитирай
the_gorer Отговорено Юли 28, 2007 Отговорено Юли 28, 2007 Прекрасно е! Не познавам оригинала на Тони, но това нящо много ми хареса. Суперлативи. Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 28, 2007 Автор Отговорено Юли 28, 2007 (Редактирано) Ей това е оригинала: Ето и текста, който го интересува: цък Редактирано Юли 28, 2007 от Chrysalid Цитирай
Recommended Posts