Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Съжалявам ако темата ще се повтори с по-долната....абе хора тука по едно време беше писал някой че му трябвави уроци по кавал в интернет, и някой беше дал линк обаче тва беше преди доста време.Айде ако някой знае да каже нещо за кавала нейде из интернета!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Кавал е най-добре да се купи от майстор. Тези дето се продават в магазините или в интернет често са гола вода. Аз си поръчвам кавалите от Жечко Маринов от Стралджа, на Теодосий един от любимите майстори. Иначе има и други майстори из цялата страна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да, със сигурност това са майсторите , но на мен не ми трябва майсторски нов инструмент, където цената сигурно е от 250 нагоре..имах навремето един пълен боклук кавал " от онези сувенирните, но се бях научил да посвирвам и ми се ще да си взема малко по читав инструмент...ако някой има такъв втора ръка...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще поразпитам моите познати кавалджии дали нямат някой стар кавал за продан. Аз така си взех първия кавал на старо, само 30 лв ми струваше.

Иначе можеш да си вземеш и нов кавал от майстор за около 150 лв. Е, няма да е много хубав но за сметка на това ще е евтин.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 6 months later...

Ей тука има повече инфо за кавала :rolleyes:ЦЪК! :offtopic-001: А инъче ако някой иска да си поръча кавал, да ми пиша на ЛС и ще го свържа с майстора :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.