mupcku Публикувано Май 18, 2007 Публикувано Май 18, 2007 Съжалявам ако темата ще се повтори с по-долната....абе хора тука по едно време беше писал някой че му трябвави уроци по кавал в интернет, и някой беше дал линк обаче тва беше преди доста време.Айде ако някой знае да каже нещо за кавала нейде из интернета! Цитирай
HACKO Отговорено Юни 1, 2007 Отговорено Юни 1, 2007 Zdravei, Pravia stranica s informacia za BG kaval. Ima polezni linkove i noti na dosta proizvedenia, hvyrli edin pogled: http://kaval.net.tf Pozdravi, Nasko Цитирай
PlamenM Отговорено Юни 2, 2007 Отговорено Юни 2, 2007 в този ред на мисли , някой да продава кавал...? Цитирай
HACKO Отговорено Юни 2, 2007 Отговорено Юни 2, 2007 Кавал е най-добре да се купи от майстор. Тези дето се продават в магазините или в интернет често са гола вода. Аз си поръчвам кавалите от Жечко Маринов от Стралджа, на Теодосий един от любимите майстори. Иначе има и други майстори из цялата страна. Цитирай
PlamenM Отговорено Юни 2, 2007 Отговорено Юни 2, 2007 да, със сигурност това са майсторите , но на мен не ми трябва майсторски нов инструмент, където цената сигурно е от 250 нагоре..имах навремето един пълен боклук кавал " от онези сувенирните, но се бях научил да посвирвам и ми се ще да си взема малко по читав инструмент...ако някой има такъв втора ръка... Цитирай
HACKO Отговорено Юни 2, 2007 Отговорено Юни 2, 2007 Ще поразпитам моите познати кавалджии дали нямат някой стар кавал за продан. Аз така си взех първия кавал на старо, само 30 лв ми струваше. Иначе можеш да си вземеш и нов кавал от майстор за около 150 лв. Е, няма да е много хубав но за сметка на това ще е евтин. Цитирай
marin_zhelezov Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 Ей тука има повече инфо за кавала ЦЪК! А инъче ако някой иска да си поръча кавал, да ми пиша на ЛС и ще го свържа с майстора Цитирай
Recommended Posts