Jump to content
Българският форум за музиканти

Търся програма, с която се намалят вокали на песен


Recommended Posts

Някой може ли да ми каже някаква програма, с която да се намалят вокалите на дадена песен. Супер спешно ми трябва сингбек или инструментал на Paul McCartney - Hope of deliverance и понеже не можах да намеря, един приятел преди ми беше направил една песен, в която беше намалил вокалите. Ако някой може да ми помогне с намалянето на вокалите на тази песен ще съм много благодарен или да ми кажете програма, с която мога да го направя. Благодаря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За намаляване на вокалите софтуеър има, поне на Линукса ми имах един такъв дефолтен плеър, който орязваше честотата на вокалите, но наистина използвай сингбекове. Тези програми за аудио обработка могат само да съспят парчето и да го направят негодно за използване за това, което ти трябва. Наистина има една тема малко по-надолу, където са дадени доста съвети относно караоке софтуеър, които се отнасят и до този тип програма, за която ти питаш. Темата я затварям, за да избегнем неприятни коментари за пореден път.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.