Jordan_J Отговорено Юли 27, 2007 Отговорено Юли 27, 2007 Така изглеждат върховете на моите пръсти всеки път след свирене.... Черното предполагам е от окисите по струните, защото не съм ги сменял от 1963 ... Правилно предполагаш. Като се научиш да сменяш и поддържаш струните и инструмента си като цяло, и той ще почне да те уважава ... Когато не си поддържаш автомобила - ходиш с омаслени ръце. А когато не си поддържаш китарата - ходиш с обелени пръсти ... Със здраве ... Цитирай
Jordan_J Отговорено Юли 28, 2007 Отговорено Юли 28, 2007 Горере, аз съвсем сериозно вметнах, но ти явно си решил да се драчиш. Твоя работа ... Щом ти харесва да ходиш с пръсти като премръзнал алпинист - твое право си е, продължавай ... Цитирай
SomeoneElse Отговорено Юли 28, 2007 Отговорено Юли 28, 2007 За тези, които си мислят, че не е нормално да се белят от дясната страна пръстите слагам едно клипче с моята постановка, в която мисля, че няма нищо грешно, но и моите пръсти се белят от дясната страна. Не толкова, колкото на gorer-а, но все пак си се белят, когато прекаля с бендовете. Дори ако обърнете внимание коя част на пръстите ви се опира до струните, когато свирите и правите бендове, че видите, че си е съвсем нормално - просто ръката идва под такъв ъгъл спрямо грифа. Ето го и клипчето: Rondo Alla Turca Цитирай
SviStyle Отговорено Септември 23, 2007 Отговорено Септември 23, 2007 Който пие бира - пикае,който яде - сере,а който свири на китара...е вече знаеш. Свири смело и не се стахувай,по-зле няма да стане. Цитирай
Malmsteen Отговорено Септември 23, 2007 Отговорено Септември 23, 2007 Ами аз полагам изключителни грижи и за двете си уникални ръцеБъркам бетон и цепя дърва - много яко.Там в Шведско си е студ братчета Цитирай
Recommended Posts