Jordan_J Отговорено Юли 27, 2007 Share Отговорено Юли 27, 2007 Така изглеждат върховете на моите пръсти всеки път след свирене.... Черното предполагам е от окисите по струните, защото не съм ги сменял от 1963 ... Правилно предполагаш. Като се научиш да сменяш и поддържаш струните и инструмента си като цяло, и той ще почне да те уважава ... Когато не си поддържаш автомобила - ходиш с омаслени ръце. А когато не си поддържаш китарата - ходиш с обелени пръсти ... Със здраве ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юли 28, 2007 Share Отговорено Юли 28, 2007 Горере, аз съвсем сериозно вметнах, но ти явно си решил да се драчиш. Твоя работа ... Щом ти харесва да ходиш с пръсти като премръзнал алпинист - твое право си е, продължавай ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Юли 28, 2007 Share Отговорено Юли 28, 2007 За тези, които си мислят, че не е нормално да се белят от дясната страна пръстите слагам едно клипче с моята постановка, в която мисля, че няма нищо грешно, но и моите пръсти се белят от дясната страна. Не толкова, колкото на gorer-а, но все пак си се белят, когато прекаля с бендовете. Дори ако обърнете внимание коя част на пръстите ви се опира до струните, когато свирите и правите бендове, че видите, че си е съвсем нормално - просто ръката идва под такъв ъгъл спрямо грифа. Ето го и клипчето: Rondo Alla Turca Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SviStyle Отговорено Септември 23, 2007 Share Отговорено Септември 23, 2007 Който пие бира - пикае,който яде - сере,а който свири на китара...е вече знаеш. Свири смело и не се стахувай,по-зле няма да стане. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Malmsteen Отговорено Септември 23, 2007 Share Отговорено Септември 23, 2007 Ами аз полагам изключителни грижи и за двете си уникални ръцеБъркам бетон и цепя дърва - много яко.Там в Шведско си е студ братчета Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts