Crossfire Публикувано Май 17, 2007 Публикувано Май 17, 2007 Така развали ми се потенциометъра на китарката моля ви обяснете ми какво ми е нужно да знам точно за да го сменя и тн, че утре ще се свири а китарата ми е много зле с тоя развален шит! Цитирай
vlex Отговорено Май 17, 2007 Отговорено Май 17, 2007 Трябва да си намериш същия пот предполагам 500к лог ако е волумето и 500к линеен ако е тон-а (тук да се изкажат по-знаещите). После намираш някой който се занимава със сетъпване да ти презапои един пот и тва е. Черпиш го една бира или там каквото иска или най-мн да му дадеш 1-2 лв колкото да не е без хич и всичко заспива Успех! НЕ бих ти препоръчвал ако не намериш лог пот да симулираш логаритмичната крива с резистор запоен паралелно, защото поне при мен досега резултатите не са най-впечатляващите. По хубаво се бръкни 5-6-7лв и си купи пот със същите харакеристики от някой музикален магазин, защото виждам нямаш време да експериментираш Цитирай
Crossfire Отговорено Май 17, 2007 Автор Отговорено Май 17, 2007 благодаря за полезната информация! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 17, 2007 Отговорено Май 17, 2007 Потовече от 15 лв от муз. магазини не са това, което са. Това, че се продават за 15 нищо не значи. Ако държиш да е от музикален магазин, вземи си някакви по-евтинки от капъша, например. Цитирай
vlex Отговорено Май 17, 2007 Отговорено Май 17, 2007 Намери ли си човек за работата? Спасихме ли го, докторе, или оакахме свирнята утре? Цитирай
Recommended Posts