Sturmfuhrer Отговорено Март 29, 2005 Share Отговорено Март 29, 2005 Еми... distorment.cjb.net Ама няма прогресарски сола Но другите рифове са такива, има и як вокал Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sw1tched Отговорено Март 30, 2005 Share Отговорено Март 30, 2005 Е на ей такива ритъм китари би ми харесало да слуашам по често Налбантов Радвам се, че те е накефил един от първите ми смислени рифове , също така забравих да ти кажа, че се накефих като ти видях десктопа с шорткът към песен на DIstorment. Е за такива пичове и за хората по концертите е цялата работа :inlove: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Март 30, 2005 Share Отговорено Март 30, 2005 Няъ съ плашункате , дай боже и кинти един ден... А нали го знаете лафа на Кубрат.... КОй знае може би заедно можете по вече :green: Щото насечени рифове с такива сола определено хващат ухото , само едно вокалче да преграква или да реди речитативи..или и двете..ще стане Дзън!!. То е ясно че за ташака сте го направили , ама не е зле никък дори. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spotlight_kid Отговорено Март 30, 2005 Share Отговорено Март 30, 2005 Хубаву е ареса ми макар да съм блусар Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sturmfuhrer Отговорено Март 30, 2005 Share Отговорено Март 30, 2005 Няъ съ плашункате , дай боже и кинти един ден... А нали го знаете лафа на Кубрат.... КОй знае може би заедно можете по вече :green: Щото насечени рифове с такива сола определено хващат ухото , само едно вокалче да преграква или да реди речитативи..или и двете..ще стане Дзън!!. То е ясно че за ташака сте го направили , ама не е зле никък дори. Насечени рифове рулз Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sa6tiat Отговорено Април 15, 2005 Share Отговорено Април 15, 2005 Ами браво, някой ако изгрухти, писана работа :idea: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts